tabara de initiere

 

 

Tabăra Discover reprezintă un “Bun Venit” în lumea alpină pentru copii. Am numit-o tabără de “inițiere în tainele muntelui”, ea se remarcă prin diversitate, ne propunem ca fiecare zi să aducă o activitate nouă care poate fi practicată în zona montană.

Discover 1 ne “salvează” de canicula orașului și ne aduce în mijlocul naturii. Copiii vor merge în trasee montane, la escaladă, la înot, la parkul de aventură, vor trage cu arcul,vor lua parte la jocuri creative și distractive, vor învăța lucruri despre natură și mediul înconjurător. Vom avea o săptămână extraordinară și ne vom întoarce acasă cu zâmbetul pe buze și cu mulți prieteni!

Taberele Discover se adresează oricărui copil cu vârsta între 7 și 17 ani, indiferent de experiența lui în domeniul muntelui.

Perioada: 24-30 iulie 2017 ( luni – duminică )

Vârsta: 7-17 ani

Locul de desfășurare:  “Discover 1″ se desfășoară în Râșnov, destinație excelentă pentru o tabără de inițiere în tainele naturii. Am ales Râșnovul pentru desfășurarea taberelor “Discover” datorită posibilităților nelimitate de a ne desfășura activitatea având “tabara de bază” aici. Totul ne este la îndemână în Râșnov, începând cu Cetatea și peștera Valea Cetății, Cheile Râșnoavei unde vom organiza atelierele de escaladă sau potecile Pietrei Craiului.

 Activități: Inițiere în escaladă, ateliere de corzi, tir cu arcul, drumeții ușoare adaptate vârstei participanților, tehnici de supraviețuire – adăposturi, foc de tabără, orientare montană, prezentarea florei și vegetației din zonă, ateliere de creație, jocuri de echipă, ateliere de prim-ajutor, ecologie, alimentație și hidratare pe munte, parc de aventură, înot


Transport:

  •  Transportul din București se face cu trenul până în Brașov, de acolo cu microbuzul până la Râșnov (bagajele vor fi transportate separat cu microbuzul nostru)
  •  Transportul de la o locație la alta pe durata taberei se face cu microbuzul

 Cazare și masă: Cazarea se va face în Râșnov, la pensiune  3*, unde avem asigurate 3 mese/zi + gustări

Alte observații:

  •  Echipamentul tehnic de escaladă, tir cu arcul, precum și pentru alte jocuri va fi asigurat de către noi
  •  Traseele alese sunt de inițiere, adaptate vârstei participanților
  •  După tabără veți putea intra în posesia fotografiilor făcute în tabără
  • Puteți vedea AICI câteva fotografii din tabăra Discover 2016.

Preț: 1480 ron/copil

*Preţul include: transport dus-întors, cazare 6 nopţi, trei mese/zi şi gustări, activităţi, intrare la Park Adventure și Paradisul Acvatic, prezența instructorilor, diplome, medalii, premii

** Ne rezervăm dreptul de a schimba sau înlocui traseele și activitățile propuse pentru această tabără în cazul condițiilor meteorologice nefavorabile, prioritară fiind pentru noi siguranța grupului

ÎNSCRIEREA:

  • trimite un email la adresa luciana@himalayatravel.ro
  • apelează 0722.474.317 (Luciana Laudoniu)
  • completează formularul alăturat

ALTE ÎNTREBĂRI:  Vă rugăm ca pentru orice întrebare/nelămurire să ne contactați!

 

Mai jos puteți vedea imagini din taberele de la Râșnov din anii trecuți :