tabere de initiere

 

 

“Discover 2” este a doua tabără Himalaya Travel din seria celor trei tabere “Discover” pe care le propunem în vara lui 2017. Discover 2 este o tabără de inițiere optimă pentru copiii care doresc să descopere frumusețea și spectacolul lumii alpine. Munții Bucegi și Baiului ne înconjoară și ne oferă răcoare, culoare și multe variante de a ne petrece o săptămână și a învăța lucruri noi despre natură.

Taberele Discover se adresează oricărui copil cu vârsta între 7 și 17 ani, indiferent de experiența lui în domeniul muntelui.  Activitățile pe care le vom face cu copiii  vor avea un grad mic/mediu de dificultate, astfel încât orice copil cu vârsta mai mare de 7 ani se va descurca de minune și se va bucura de activitățile taberei.

Perioada: 14-20 august 2017 ( luni – duminică )

Vârsta: 7-17 ani

Locul de desfășurare:  “Discover 2″ se desfășoară în Azuga, destinație excelentă pentru o tabără de inițiere în tainele naturii, având munții Bucegi și Baiului aproape.

Activități: Inițiere în escaladă, ateliere de corzi, tir cu arcul, drumeții ușoare adaptate vârstei participanților, tehnici de supraviețuire – adăposturi, foc de tabără, orientare montană, prezentarea florei și vegetației din zonă, ateliere de creație, jocuri de echipă, ateliere de prim-ajutor, ecologie, alimentație și hidratare pe munte, parc de aventură, înot

Cazare și masă: Cazarea se va face în Azuga, la pensiune  3*, unde avem asigurate 3 mese/zi + gustări

Transport:

  •  Transportul din București se face cu trenul până în Azuga.
  •  Transportul de la o locație la alta pe durata taberei se face cu microbuzul

Alte observații:

  •  Echipamentul tehnic de escaladă, tir cu arcul, precum și pentru alte jocuri va fi asigurat de către noi
  •  Traseele alese sunt de inițiere, adaptate vârstei participanților
  •  După tabără veți putea intra în posesia fotografiilor făcute în tabără
  • Puteți vedea AICI câteva fotografii din tabăra Discover 2016.

Preț: 1480 ron/copil

*Preţul include: transport dus-întors, cazare 6 nopţi, trei mese/zi şi gustări, activităţi, intrare la Park Adventure și la Paradisul Acvatic din Brașov, prezența instructorilor, diplome, medalii, premii.

** Ne rezervăm dreptul de a schimba sau înlocui traseele și activitățile propuse pentru această tabără în cazul condițiilor meteorologice nefavorabile, prioritară fiind pentru noi siguranța grupului

ÎNSCRIEREA:

  • trimite un email la adresa luciana@himalayatravel.ro sau
  • apelează 0722.474.317 (Luciana Laudoniu) sau
  • completează formularul alăturat

ALTE ÎNTREBĂRI:  Vă rugăm ca pentru orice întrebare/nelămurire să ne contactați!

 

Mai jos puteți vedea imagini din taberele Discover din anii trecuți :