tabara de mountain bike de la rasnov

 

Tabăra Râșnov MTB II, 17-23 iulie 2017, > 7 ani

 

La mijlocul lunii iulie ne vom reuni din nou pentru a străbate împrejurimile Râșnovului pe două roți în tabăra Râșnov MTB II. Poziționat strategic între munți, dar în același timp într-o zonă cu mici denivelări din sud-vestul Depresiunii Brașov, Râșnovul este punctul de plecare atât pentru trasee ușoare, cu diferențe mici de nivel, cât și mai dificile, cu pantă mare, pentru cei avansați. Așadar este loc pentru toată lumea, de la începători la avansați. Pornind de pe valea Ghimbășelului, de la 650m altitudine putem să ne îndreptăm în orice direcție, având ce vedea și ce cunoaște.

Perioada: 17-23 iulie 2017 (luni – duminică)

Vârsta: 7-18 ani

Locul de desfășurare:  Râșnov, o locație ideală pentru turele de MTB, fiind aproape de Poiana Brașov, de Cheile Rașnoavei, Bucegi și Piatra Craiului.

Tematică și obiective: Împărțiți fiind pe grupe de către instructori, se va urmări ca fiecare grupă în parte să își atingă anumite obiective. Începătorii trebuie să se acomodeze cu utilizarea mountain-bike-ului și obținerea încrederii în forțele proprii. La grupele medii și de avansați se va pune accentul pe tehnică și pe îmbunătățirea rezistenței. De asemenea este dorită o bună cunoaștere a bicicletei și a funcționării ei, precum și a întreținerii și a reparațiilor de bază (ex: schimbarea camerei în caz de pană, reglarea frânelor, etc.)

Activități:

  • Parcurgerea traseelor de mountain-bike din împrejurimile Râșnovului.
  • Concursuri de tir cu arcul, folosirea busolei precum și a hărții, ateliere de orientare în mediul montan, înot, drumeții, jocuri de echipă, ateliere de creație, foc de tabără, etc.
  • Copiii vor fi împărțiți in grupe de inițiere, intermediari și avansați

Cazare și masă: Cazare, 3 mese/zi + gustari

Transport: Transportul se face cu trenul la Brașov iar de acolo cu microbuzul pâna la Râșnov (bagajele și bicicletele vor fi transportate la Râșnov separat cu microbuzul)

Alte observații:

  • Este obligatorie folosirea echipamentului de protecție: cască, genunchiere, cotiere, mănuși de bicicletă
  • Traseele vor fi alese pentru fiecare grupă în parte în funcție de nivelul de îndemânare al participanților
  • La finalul taberei veți putea intra în posesia fotografiilor realizate de-a lungul săptămânii
  • Puteți vedea AICI câteva fotografii din tabăra ”Râșnov MTB” 2016

Preț:  1480 ron/copil

*Preţul include: transport dus-întors, cazare 6 nopţi, trei mese/zi şi gustări, activităţi, intrare la Paradisul Acvativ, instructori-ghizi, diplome, medalii, premii

*Preţul nu include închirierea mountain-bike-ului în cazul în care participantul nu deţine bicicletă proprie (va costa 60 ron/zi, veţi lua în calcul 5 zile de folosire). În cazul în care aveţi mountain-bike personal vom asigura transportul acestuia.

ÎNSCRIEREA:

  • trimite un email la adresa luciana@himalayatravel.ro sau
  • apelează  0722.474.317 (Luciana Laudoniu) sau
  • completează formularul alăturat

ALTE ÎNTREBĂRI:  Vă rugăm ca pentru orice întrebare/nelămurire să ne contactați!