mountain bike thassos

 

Thassos MTB, 28 august – 3 septembrie 2017, > 9 ani

 

De ce Thassos? Am testat mai multe insule din Grecia pentru potențialul traseelor de mountain-bike. Pentru nevoile unei tabere, Thassos a îndeplinit cele mai multe criterii. Insula nu este prea mare, este aproape de România, și cel mai important, are trasee de bicicletă pentru toate nivelurile. Acesta este și motivul pentru care taberele din 2013 și 2015 s-au bucurat de un succes deosebit, cei prezenți acolo rămânând cu amintiri de neuitat. Un drum forestier ne dă acces chiar spre Ipsarion, punctul cel mai înalt al insulei. Ca majoritatea insulelor, accesul la mare este o facilitate subînțeleasă, punându-ne bucura de  golfulețe cu plaje line, cu nisip sau cu pietriș.

Satele pitorești ca Rachoni, Theologos, Kazaviti, drumurile mărginite de livezi de măslini care te conduc spre mijlocul insulei, marea clară pe care o vedem din orice traseu nu ne-au lăsat să uităm de Grecia. Am ales să mergem în Thassos la sfârșitul lui august în acest an pentru a îngădui căldurilor meditaraneene să se mai domolească.

Perioada: 28 august – 3 septembrie 2017 (luni – duminică)

Vârsta:  9-18 ani

Locul de desfășurare: Insula Thassos, Grecia

Tematică:  mountain-bike și înot

Cazare și masă: pensiune cu condiții de cazare excelente în Chrisi Ammoudia. Avem asigurate trei mese/zi + gustari

Transport: cu microbuzul (facem aproximativ zece ore din București până la pensiune)

Preț: 760 EUR/copil

*Preţul include: transport dus-întors, cazare 6 nopţi, trei mese/zi şi gustări, activităţi, instructori-ghizi, diplome, medalii, premii

*Preţul nu include închirierea mountain-bike-ului în cazul în care nu deţineţi bicicleta proprie. Închirierea pentru cele 5 zile de activităţi acolo se va plăti separat. În cazul în care aveţi mountain-bike personal, atunci îl vom transporta noi cu microbuzul nostru, fără a plăti vreun extracost.

ÎNSCRIEREA:

  • trimite un email la adresa luciana@himalayatravel.ro sau
  • apelează 0722.474.317. (Luciana Laudoniu) sau
  • completează formularul alăturat

ALTE ÎNTREBĂRI:  Vă rugăm ca pentru orice întrebare/nelămurire să ne contactați!

Iată cum a fost în Thassos în 2015:

Iată cum a fost în Thassos în 2016:

Mai jos cateva imagini din tabara Thassos 2013