weekend de mountain bike

 

Weekend MTB la Râșnov, 19-21 mai 2017, > 7 ani

 

Primăvara este în toi şi noi vrem să ne bucurăm cât mai mult de soare şi de vremea frumoasă de afară, aşa că vă invităm la un weekend de mountain-bike în Râșnov şi prin împrejurimi. Am ales Râșnovul pentru că ne oferă multe posibilităţi atât pentru copiii mai micuţi (7-8 ani) cât şi pentru cei mari cu experienţă în mersul pe bicicletă.

Recomandăm acest weekend tuturor copiilor, este un prilej să ne dezmorţim şi să ne pregătim pentru sezonul de mountain-bike.

PERIOADA: 19-21 mai 2017 (vineri după amiază – duminică seara)

VÂRSTA: 7-17 ani

TEMATICĂ: Mountainbike (trasee de bicicletă pe drumuri forestiere şi poteci de munte)

ZONĂ: Râșnov, Bran, Poiana Mărului

CAZARE: Pensiune de 3 stele rezervată doar pentru noi, vom sta cazați în camere de 2 și 3 locuri. Avem asigurate 3 mese pe zi și gustări, mâncarea este gătită zilnic, proaspătă.

TRANSPORT: Transport București-Râșnov/Râșnov -București cu microbuzul sau cu trenul, în funcție de numărul participanților. Tot cu microbuzul vom transporta şi bicicletele personale ale copiilor şi bagajele lor.

PLECARE: Se pleacă vineri după amiază (aproximativ ora 15:00), întoarcerea este duminică seara (aproximativ ora 20:00). Locul de plecare și de întoarcere vor fi anunţate cu o săptămână înainte de plecare.

ACTIVITĂŢI: Ture de mountain-bike în zona Bran-Râșnov-Poiana Mărului. Vom avea mai multe grupe de mountain-bike, în funcție de experiența şi vârsta celor înscriși: grupe de începători, intermediari și avansați.  În afara acestor ture, mai ales pentru cei începători care nu pot face trasee lungi, vom avea și alte activităţi în program (jocuri, activităţi creative, scurte drumeții, tir cu arcul).

PETRECERE ȘI PREMIERE: Ultima seară a taberei o vom petrece cu premierea (diplome şi medalii), distracție și voie bună

FOTOGRAFII ȘI UPDATE: Veți primi fotografii pe parcursul și la finalul excursiei

PREŢ: 480 RON/copil

**Preţul include: transportul copiilor şi al bicicletelor, cazare două nopţi, trei mese/zi şi gustări, activităţi, instructori-ghizi, diplome, medalii, premii

**Preţul nu include închirierea mountain-bike-ului în cazul în care participantul nu deţine bicicletă proprie (închirierea unei biciclete costă 60 RON/zi, se vor lua în calcul 2 zile de închiriere). În cazul în care aveţi mountain-bike personal vom asigura transportul acestuia.

ÎNSCRIEREA:

  • trimite un email la adresa luciana@himalayatravel.ro sau
  • apelează 0722.474.317 (Luciana Laudoniu) sau
  • completează formularul alăturat

ALTE ÎNTREBĂRI:  Vă rugăm ca pentru orice întrebare/nelămurire să ne contactați!