tabara la sirnea

 

Weekend de mountain-bike la Șirnea de Rusalii, 1-5 iunie 2017, > 7 ani

 

Mai este puţin până la finalul anului şcolar şi în aer pluteşte miros de vacanţă. Aşa că haideţi să facem o încercare de minivacanţă, un weekend prelungit cu bicicleta la Șirnea! Vom profita de ziua liberă de Rusalii, şi nu oricum, ci prelungind un weekend pe bicicletă şi la aer curat de munte. Astfel vom avea trei zile pline cu activităţi, vom veni cu poveşti şi amintiri frumoase acasă şi bineînţeles, într-o formă fizică mai bună.

Șirnea este un sat aflat între Bucegi și Piatra Craiului, care se bucură de poziționarea într-o zonă cu peisaje superbe. Prin inițiativa îndrăzneață a unui profesor din sat, Șirnea avea să primească în 1968 titulatura de sat turistic, cu porțile deschise străinilor, un experiment remarcabil în anii comunismului. In majoritatea timpului vom explora pe doua roti acest univers fascinant care și-a păstrat aerul tradițional de-a lungul timpului.

PERIOADA: 1-5 iunie 2017 ( joi – luni )

VÂRSTA: 7-17 ani

TEMATICA:  tabara de mountain-bike

ZONA: sat Șirnea

CAZARE ȘI MESE : Cazare la pensiune de 3 stele rezervată doar pentru noi. Vom sta cazați în camere de 2 și 3 locuri. Avem asigurate 3 mese pe zi și gustări.

TRANSPORT: Transport București-Șirnea/Șirnea-București cu microbuzul sau trenul, în funcție de numărul participanților

PETRECERE ȘI PREMIERE :  Ultima seară a taberei o vom petrece cu premierea (diplome și medalii), distracție și voie bună

FOTOGRAFII ȘI UPDATE: Veți primi fotografii pe parcursul și la finalul taberei

PREŢ: 1080  RON/copil

**Preţul include: transportul copiilor şi al bicicletelor, cazare, trei mese/zi şi gustări, activităţi, instructori-ghizi, diplome, medalii, premii

**Preţul nu include închirierea mountain-bike-ului în cazul în care participantul nu deţine bicicletă proprie (închirierea unei biciclete costă 60 RON/zi, se vor lua în calcul 5 zile de închiriere). În cazul în care aveţi mountain-bike personal vom asigura transportul acestuia.

ÎNSCRIEREA:

  • trimite un email la adresa luciana@himalayatravel.ro sau
  • apelează 0722.474.317 (Luciana Laudoniu) sau
  • completează formularul alăturat
ALTE ÎNTREBĂRI:  Vă rugăm ca pentru orice întrebare/nelămurire să ne contactați!