• școala de schi himalaya travel

    Poiana Brașov, iarna 2023-2024

Cursuri de schi pentru adulți și copii

Poiana Brașov, sezon 2023-2024

Școala de schi Himalaya Travel îți oferă cursuri de schi în Poiana Brașov chiar dacă ești debutant sau ai experiență. Formatul cursurilor este de șase, patru și două ore.

De ce o zi de schi și nu o oră?

Știm, multă lume caută un instructor pentru o oră de schi. E normal, suntem în plină epocă a vitezei, unde totul trebuie să se întâmple repede, inclusiv progresul în sport. Dar din punctul nostru de vedere la schi (și în general în activitățile outdoor) lucrurile stau un pic diferit. Ultimii 20 de ani de tabere ne-au făcut să înțelegem că atmosfera destinsă, o pauză de ceai cald la momentul potrivit, o glumă, și în general o bună relație instructor-elev sunt ingrediente esențiale în procesul de învățare. Toate acestea au nevoie de timp. De aceea noi vă propunem doar pachete de șase, patru sau două ore de schi.

Webcam Poiana Brașov

Cine sunt instructorii?

Instructorii de schi Himalaya Travel sunt atestați FRSB sau ISIA, având multă experiență atât în predatul orelor pentru adulți cât și pentru copii. În jurul echipei noastre de instructori s-a clădit o comunitate minunată de părinți, copii și prieteni din care ai putea și tu să faci parte!

Prețuri:

OBSERVATII:

  • Prețurile din tabel includ contravaloarea transportului pe cablu pentru instructor
  • Prețul cursurilor nu include închirierea echipamentului de schi și contravaloarea transportului pe cablu pentru cursant.
  • Discount pentru mai multe ZILE DE SCHI: Peste 3 zile – discount 10%
  • În cazul grupurilor, este important ca nivelul de schi să fie omogen.
  • În cazul copiilor, îi putem integra într-un grup al taberelor noastre de schi dacă nivelul cursantului corespunde cu nivelul grupei formate de noi deja și dacă grupa nu depășește capacitatea optimă.

Înscrie-te la cursuri!

Ca să organizăm grupe coerente, așa cum ne place să o facem și în tabere, ar fi ideal să ne anunți din timp (cu minim o săptămână – zece zile înainte).  Alege-ți așadar ziua folosind formularul de mai jos și te vom contacta noi. Pentru urgențe sau informări de ultimă oră: 0735.131.131. Te așteptăm cu drag și cu zăpadă :)

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.