Noutăți si soluții în contextul pandemiei Covid-19

update 7 mai 2020

De mai bine de două luni #stămacasă, sau mai bine zis #lucrămacasă. Punem pe hârtie soluții pentru perioada imediat următoare, construim, facem scenarii, ștergem, scriem din nou…

Cu toții ne dorim, atât pentru noi, cât și pentru copiii noștri, să gustăm din nou libertatea ieșirilor în natură. Vom rămâne în stand by până la 15 iunie, timp în care urmărim evoluția evenimentelor, făcând toate adaptările care se impun.

Ce se întâmplă cu taberele din vară?

  • Taberele vor suporta modificări la nivelul numărului de participanți, logistică și organizare în funcție de reglementările din perioadele respective.
  • Cu două săptămâni înainte de fiecare tabără vom relua legătura cu fiecare dintre dvs. pentru a vă comunica structura grupului, modificări impuse, și sperăm să nu fie cazul, decizia de anulare sau reprogramare a taberei.
  • În cazul în care aveți plătite sume în avans pentru o tabăra, și nu mai doriți să participați, indiferent de motiv, va rugăm să ne comunicați acest lucru cel târziu cu două săptămâni înainte de începerea acesteia, urmând să reprogramăm. Întârzierea acestui răspuns poate atrage după sine pierderea sumei achitate în avans.
  • Până la 15 iunie, va oferim posibilitatea, dacă doriți, să nu plătiți avansul pentru înscrierea într-o tabăra din acest sezon, decât cu 3 săptămâni înainte de începerea acesteia. Va înțelegem îngrijorările și incertitudinea, și va putem pune pe lista înscrișilor doar pe baza unei solicitări scrise, pe care o puteți trimite la înscrieri@himalayatravel.ro.

Programul taberelor din vara 2020 este aici.

Ce se mai întâmplă în afara taberelor?

Un alt plan pe care l-am pus la cale este programul HT Outdoor Day – Aventură pentru o zi, care se desfășoară de la 15 iunie până pe 15 iulie, program ce oferă copiilor alternativa de a se reîntoarce la sport și natură pentru o zi.

Practic, este vorba despre 5 zile individuale petrecute în natură, cu plecare și revenire în București, astfel:

  • Lunea este ziua destinată escaladei
  • Marțea și Joia sunt zile de mountain-bike.
  • Miercurea este ziua drumeției montane
  • Vinerea este ziua fotografiei, clipurilor și creației multimedia

Găsiți aici programul turelor noastre de o zi.

Ce poti face alături de familia ta?

Pentru evenimentele Weekend Family găsiți detalii aici.

Ce se întâmplă la iarnă?

Un lucru e clar: avem cumpărate toate biletele de avion pentru zborurile Lufthansa aferente taberelor de schi din Austria pentru iarna ce vine, și rezervate toate cazările. Dacă apar alte motive de îngrijorare în toamnă, ne readaptăm.

Întregul program al taberelor de schi din iarna 2020-2021 este aici.


Până ne strângem cu toții în jurul focului de tabără, nu uitați că instructorii HT intră pe rând în scenă pe pagina noastră de Facebook, de două ori pe săptămână, în cadrul interviurilor live, unde îi puteți cunoaște mai bine.

Va asigurăm că vom reveni către dvs. cu soluții și că ne vom adapta la toate reglementările, ne vom ajusta programele astfel încât să ne reîntoarcem de fiecare dată mai sănătoși decât atunci când am plecat la drum.

Părerea dumneavoastră contează foarte mult pentru noi și ne ajută să ne croim drumul spre înainte. Orice sugestie trimisă la office@himalayatravel.ro ne-ar fi de mare folos!

Mulțumim!

Echipa HT