Destinatii din Austria

De ce ai alege sa-ti petreci vacanta in destinatii din Austria? Pai sa vedem..mâncarea delicioasă, ospitalitatea, regiunile schiabile incomparabile, pârtiile perfect amenajate, multă zăpadă și ghețari cu o panoramă ce iți rămâne întipărită în suflet, culmi înzăpezite şi plăcerea de a schia pe gheţari pe durata întregului an… În paradisul sporturilor de iarnă, Austria, fiecare se regăseşte. Începători sau profesionişti, toţi au garanţia distracţiei hibernale!

Austria dispune de cei mai buni schiori din lume, deoarece munții și instalațiile pe cablu austriece se remarcă printr-o calitate de top la nivel mondial. Pe pârtii totul este gândit ca la carte pentru confortul turiștilor. Oricât de mulți schiori ar fi pe munte, nu stai la coadă. Vom avea la dispoziție nenumărați kilometrii de pârtii de descoperit, de la pârtii late, cu zăpadă, la trasee de coborâre demne de o olimpiadă, și pârtii cu strat proaspăt de zăpadă.

Austria este una dintre tarile cu cea mai bogata istorie din lume, avand traditii, locuri si obiceiuri de o complexitate inimaginabila. Haideti sa o descoperim impreuna!