Destinatii din Italia

Italia este una dintre cele mai frumoase tari europene, de aceea anual este vizitata de milioane de turisti dornici sa-i cunoasca bogatiile naturale dar si cele istorice. Unii oameni aleg să faca turism in tara noastra, altii aleg insa sa-si petreaca vacanta in destinatii din Italia. Unul dintre cele mai marete obiective ale acestei tari este reprezentat de Muntii Dolomiti, obiectiv inclus in Patrimoniul Universal UNESCO

Este greu sa iti imaginezi Dolomitii. Oricat de mult te-ai apropia cu gandul de ceea ce reprezinta iti vei da seama ca esti inca departe. Aceasta regiune este cu adevarat un paradis alpin, datorita lacurilor de o culoare ireala, peretilor abrupti de stanca renumiti pentru traseele de via ferrata, ce rasar la capatul unor pajisti aproape perfecte, pline de flori salbatice si presarate cu orase alpine bavariene.

Istoria locului este deasemenea impresionanta si completeaza pe deplin povestea zonei. Parcurgand-o vei patrunde intr-un spatiu al legendelor si te vei intalni cu populatii diverse, pastratoare ale vechilor traditii. 

O incursiune in acesti munti nu este decat un inceput, pentru ca peisajul de acolo te va face mereu sa revii. Haideti sa-i descoperim impreuna!