Pentru ca vacantele nu sunt niciodata suficient de lungi incercam sa ne bucuram de natura oricand avem timp, asa ca pentru toamna, iarna si primavara propunem excursii scolare tematice in tara.

În fiecare an pregătim un program concentrat de excursii in care copiii pot practica sporturile favorite in mijlocul naturii (drumetie, mountainbike, escalada, speologie, tir cu arcul, inot, ski sau snowboard). Nu am uitat de relaxare si distractia voastra: vom cunoaste locuri, oameni si obiceiuri noi. Acum nu trebuie sa mai asteptam vacanta!

Excursiile scolare sunt un bun prilej de a evada din oras, ne desprindem putin de scoala si de teme si fugim in natura, fie ca schiem, ne plimbam cu bicicleta, mergem in drumetie sau facem alte activitati in aer liber, o pauza este mai mult ca sigur bine venita. In plus excursiile din weekend ne pregatesc pentru vacanta, ne dau prilejul sa ne dezmortim si sa ne intram in forma.

Pentru sezonul de iarna vă asteptam la Weekend SKI, 17-19 martie 2017, >7 ani

Pentru cei care isi doresc sa petreaca un weekend in familie la schi lepropunem excursiile de tip Weekend Family, toata familia are ocazia de a schia si de a petrece timp impreuna.

Weekend Family 1, 20-22 ianuarie 2017

Weekend Family 2, 10-12 martie 2017

Programul nostru de excursii scolare il gasiti aici: (pui linkul ) Daca doriti o oferta personalizata sau ceva special pentru clasa/scoala dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati la: 0722.474.317sau inscrieri@himalayatravel.ro