• Vara 2020

    Ne adaptam permanent activitatea in functie de reglementarile impuse de autoritati. Mai jos propunerile noastre pentru a evada in natura.

    Nou: Aventură pentru o zi!Tabere
/de

23 ianuarie – Clabucetul Taurului

Pentru duminica viitoare (23 ianuarie) vă propunem o tură cu priveliști minunate asupra Bucegilor și a zonelor învecinate. Traseul este ușor, cu plecare din Azuga și având punctul terminus la altitudinea de 1.520 metri, pe Vf. Clăbucetul Taurului.

HT Outdoor Day

”HT Outdoor Day” reprezinta solutia de a pastra contactul cu sportul si natura in aceasta perioada. Astfel, va propunem programe de aventura cu durata de o zi, in aer liber, departe de zonele aglomerate, o oportunitate extraordinara pentru mentinerea sanatatii fizice si psihice.

Alte tabere tematice de vară

Tabere copii și adolescenți

© Himalaya Travel 2020

Interviu cu Tiberiu Stancicu

Tibane, ești o figură prezentă în multe tabere HT. Îți mai amintești cum au fost începuturile tale….

David Bouffard

Câte ceva despre colegul nostru David Bouffard… ”Din 2016 fac parte din echipa Canadiana de Escalada pe Gheata si particip la circuitul international….

Poveste de Crăciun (decembrie 1989)

Telefonul fix a sunat pe 24 seara, tata era la capătul celălalt al firului, vorbindu-ne parcă dintr-o altă lume decât a noastră, o lume ticsită de emoție și

Vlad Teofil

Climb Again – sport, distracție, incluziune, performanță

Recent am făcut o vizită ”de lucru” la Centrul de Cățărare Climb Again. Este o sală deschisă anul trecut…

Pârtia de 100 de kilometri din copilărie

Începutul meu în schi a fost la opt ani în curtea cabanei Diham, fără cablu, pârtie bătută sau nocturnă…

Pe aripile muzicii – O chitară pentru fiecare cabana

Dragilor, astazi va vorbim despre proiectul colegei noastre Adina, “Pe aripile muzicii – O chitară pentru fiecare cabană”

Dolomiți 2019 – prin ochii Ioanei

Întreaga noastră viață este o călătorie. Călătorim nu doar în spațiu sau în timp, ci și cu gândul sau cu sufletul. Însă, mereu cuvântul expediție…

O singură întrebare, mai multe răspunsuri…

De ce nu îmi plac taberele cu Himalaya Travel? O singură întrebare, mai multe răspunsuri. Pentru că mă atașez de copii și apoi mă despart de ei. Știți voi sentimentul bunicii care își vede puii luându-și zborul…Pentru că…