Ski în Austria pentru adulți de 1 decembrie!

În această perioadă aveți câteva zile libere. Am pregătit o săptămână de ski în Austria pentru adulți, așadar haideți să le schiem împreună !

Hintertux este singurul ghețar cu condiții de ski pe toată durata anului și una din atracțiile majore ale Austriei, dar nu acesta este motivul pentru care dorim să ne reîntoarcem aici, ci pentru că știm bine muntele și e o plăcere pentru noi să vi-l arătăm și vouă.. Hintertux a fost gazda mai multor evenimente organizate de noi, așadar abia așteptăm să ne reîntoarcem.
Terasa panoramică, Snowpark-ul, Tuxer Fernhaus sunt doar câteva din atracțiile de pe ghețar, situate la altitudini de până la 3000 m. Una din cele mai apreciate pârtii de pe toată valea Zillertal este cea de 12 km lungime, care pornește din apropierea vârfului și se termină la baza ghețarului.
Pârtiile de schi din Austria ne oferă posibilitatea să ne bucurăm de un progres vizibil în domeniul schiului. Propunem acest tip de skicamp celor cu nivel de schi mediu și peste mediu, celor ce nu sunt începători.

PERIOADA: 27 noiembrie-1 decembrie 2015
VÂRSTA:>18 ani
ZONA: Hintertux, Austria
CURSUL DE SCHI: Cursul de schi va fi susținut de instructorii de schi Himalaya Travel, vom fi pe pârtie la ora 9:00 și vom schia atâta cât doriți voi
SKIPASS: Asigurăm skipass pentru 4 zile
CAZARE: Cazare 5 nopți în apartamente 3 * cu camere de 2 și 3 locuri. Avem skibuss la câțiva metri de locul cazării.
MASA: Asigurăm micul dejun, bufet suedez
PISCINĂ ȘI SPA: Avem piscină la câțiva km de noi, la Mayrhofen
TRANSPORT: Fiecare participant își va cumpăra biletul de avion, noi vom recomanda un zbor pentru care putem asigura transferul de la aeroport la pensiune
TRANSFER: Asigurăm transferul de la aeroportul Munchen la pensiune
BAGAJELE: Echipamentul vostru de schi va fi transportant cu microbuzul nostru, din București la pensiune. Bagajul vostru îl puteți pune la cala avionului.
PREȚ: 600 EURO+ BILETUL DE AVION

ÎNSCRIEREA:
-trimite un email la adresa luciana@himalayatravel.ro sau
-apelează 0722.474.317 (Luciana Laudoniu) sau
-completează formularul alăturat

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *