” …schiul cu cei mici…este de fapt o poveste, nu este vorba despre acele cursuri serioase la care vă așteptați probabil. Pentru că ei sunt mici și pentru că se plictisesc ușor, pentru că au și ei multe de spus, despre schi și nu numai, pentru că nu se pot concentra o perioadă lungă de timp (tocmai de aceea ei nu încep școala mai devreme de 6-7 ani), iar atunci noi ne transformăm din instructori în animatori, din animatori în babysitteri și din babysitteri din nou în instructori. ”  Blog HT

Copiii preșcolari (4-7 ani) reprezintă o categorie aparte pentru noi, datorită atenției speciale de care au nevoie. Pentru ei folosim metode de predare adaptate vârstei, atât la învățarea tehnicii schiului, cât și la activitățile de după schi. Acest prim pas spre câștigarea independenței se face sub atenta supraveghere a instructorilor Himalaya Travel. Această primă tabără este un moment important pentru cei mici. Suntem foarte atenți ca fiecare  detaliu, fiecare activitate să fie pe placul lor, astfel încât atmosfera din tabără să-i ajute să prindă drag de schi, munte … și de tabere, bineînțeles. Metoda aleasă pentru cursurile de schi este bazată pe joc, astfel copii sunt mult mai receptivi și deschiși la jocul “de-a alunecatul” :).

Este important ca cei mici să primească de la părinți o informație corectă despre plecatul de acasă și despre tabăra de schi, să li se arate poze eventual, astfel încât să-și dorească să vină cu noi. În acest sens putem stabili și o întâlnire cu copiii și părinții, pentru ca cei mici să fie familiarizați cu noi și să știe cu cine pleacă la drum.

Tabăra pentru preșcolari este o experiență atât pentru părinți cât și pentru copil, de aceea comunicarea cu instructorii noștri care vor fi plecați în tabăra va fi una deschisă și transparentă. Părinții vor fi ținuți la curent cu tot ce se întâmplă acolo.

Pentru acest sezon am pregătit patru tabere de schi pentru preșcolari. Am ales perioadele de mai jos ca să nu ne intersectăm cu vacanțele școlarilor când este supra-aglomerat pe pârtie.

Cazare

Pensiune 3 stele, Rasnov

Mese

În fiecare zi asigurăm  trei mese (mic dejun, prânz şi cină), iar între ele sunt pauzele de gustări în care cei mici primesc fructe, biscuiţi, ceai. Mâncarea este gătită zilnic, proaspătă, meniul este ales în funcție de perferințele copiilor și pe baza experienței noastre.

Instructorii

La fiecare grup de 4-5 copii este alocat un instructor, astfel supravegherea se poate face detaliat pentru fiecare în parte, iar nevoile celor mici sunt gestionate în mod individual. Supravegherea este permanentă.  Grupul de instructori este cazat în aceeaşi pensiune cu cei mici. Detalii despre noi puteti gasi aici: http://himalayatravel.ro/echipa-himalaya/

Dacă există cazul în care un copil nu poate participa la activitatea de pe pârtie (se simte extenuat, este răcit ş.a.), va exista un instructor care îl va acompania în această perioadă.

În taberele de preşcolari avem cel puţin un baby-sitter care se va ocupa de cei mici atât pe pârtie, cât mai ales la activitatile de dupa schi, acest babysitter suplimentand prezenta instructorilor. Este foarte important pentru cei mici să le ocupăm timpul cât mai mult, de aceea am pus la punct un program complet extraschi: jocuri, concursuri, vizionări film+foto, bal mascat, desen, plastelină, ateliere de creație, drumeții, derdeluș etc.

Formular de înscriere

Numele Parintelui

Email

Telefon

Numele copilului

Data nasterii copilului

Tabara si perioada

Observatii

Contact:

0735.131.131
inscrieri@himalayatravel.ro

Exemplul unei zile din tabără:

8:00 – trezirea, igiena de dimineață
8:30 – micul dejun
9:00 – 9:30 – pregătirea pentru schi
9:40 – începerea cursurilor de schi
11:30 – 12:00 – pauza de gustare
13:30 – 14:00 – încheierea orelor de schi
14:00 – masa de prânz
14:30 – 16:30 – somn/ odihnă
16:30 – ateliere de creație/ plimbare/ jocuri indoor și outdoor
19:00 – 19:30 – cina
20:00 – activități relaxante pregătitoare pentru somn (rezumatul zilei, citim povești, scriem/desenăm jurnale)
21:00 – igiena de seară
21:30 – 22:00 – încheierea activităților/ somn

Prețul:

Prețul include:

– transport din București la Azuga cu trenul
– transportul bagajelor cu microbuzul nostru
– cazare 5 nopți, 6 zile
– 3 mese pe zi+ gustări
– cursuri de schi
– supraveghere permanentă
– activități extraschi
– premii, diplome, medalii