Tabere de snowboard

Dacă îți place zăpada, distracția și alunecarea cu placa, atunci sigur trebuie să vii în tabăra noastră de snowboard. Vei cunoaște instructorii pasionați de snowboard din echipa Himalaya Travel, vei învăța din experiența lor și te vei bucura alături de colegii și prietenii de tabără. Himalaya Travel organizează tabere de snowboard atât în România, cât și în Austria, care se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 17 ani.

Cursurile de snowboard vor fi susținute de instructorii Himalaya Travel. Sunt așteptați atât debutanții cât și intermediarii și avansații. Cursul de snowboard din tabăra din România a fost gândit exclusiv pentru debutanți. Celor cu nivel intermediar și avansat le este dedicată tabăra din Stubai.

Pentru tabăra de snowboard din România, plecarea se va face din București cu trenul rapid, copiii fiind însoțiți de instructorii noștri. Ne vom caza la Pensiunea Casa Saxonia 3* din Râșnov, la 15 minute de mers cu mașina de pârtiile din Poiana Brașov. În Austria vom pleca și ne vom întoarce cu avionul Lufthansa pe ruta București-Munchen, după care vom fi preluați de un autocar, care ne va asigura transferul către pensiunea Kristall Pension de 3* din Neustift. Aici ne vom bucura de-a lungul celor șase zile de skipass, de cel mai extins ghețar din Austria: Stubaier Gletscher

Activitățile de dupa schi sunt menite să ne antreneze echilibrul, comunicarea și starea de bine (plimbări, jocuri, concursuri, ateliere de creație, seri tematice etc). În tabăra din Austria avem acces și la piscină, care se află la câțiva km de noi, înotul fiind potrivit pentru relaxarea mușchilor solicitați pe pârtie.