Tux/Finkenberg, 2-9 februarie 2019

Cea mai atractiva vale din Zillertal este Tuxertal care variaza de la 850 m pana la 3250 m si astfel este una dintre regiunile cele mai sigure de zapada din Austria. Impreuna cu renumita statiune invecinata Mayrhofen, Finkenberg alcatuieste un domeniu schiabil de 245 km partii “Ski- und Gletscherwelt Zillertal 3000” si datorita apropierii de ghetarul Hintertuxer, Finkenberg este un punct de pornire ideal pentru o vacanta reusita la schi!
Pentru luna februarie acest domeniu schiabil este optim, este indeajuns de extins si cu partii late asa ca ne satisface dorintele pentru orice nivel de schi am avea, altitudinea domeniul nu este prea mare astfel ca nu va fi foarte frig pentru copii, iar zapada aici este garantata.
Am ales sa stam intr-un loc pitoresc, de unde avem cea mai frumoasa priveliste intalnita in locurile de cazare de pana acum. Glockenstuhl-ul este tot al nostru, ne asteapta cu camere spatioase, cu o sala de mese mare , care sa ne reuneasca pe toti.
PERIOADA: 2-9 februarie 2019 (sambata-sambata)
VARSTA: 8-17 ani
CURSUL DE SCHI: Cursul de schi va dura 6 zile si va fi sustinut de instructorii Himalaya Travel. In prima zi vom face o evaluare a nivelului fiecaruia in functie de care vom alcatui grupele (aprox. 7 copii/grupa). Participantii pot trece de la o grupa la alta in functie de reevaluarile zilnice facute de instructori. Vom fi pe partie la aprox. 9:30 dimineata si vom schia pana la aprox. ora 16.00, cu o pauza in jurul orei 12.00. Conditia de participare in tabara de schi din Austria este ca schiorul sa aiba un nivel mediu sau avansat, respectiv sa poata cobori autonom cu schiurile paralele o partie rosie (de dificultate medie).
SKIPASS: Skipass-ul pentru zona Tux/Finkenberg este asigurat pentru 6 zile si inclus in pretul taberei
CAZAREA: Pensiune de 3* (Glochenstuhl Pension + Sonne), rezervata doar pentru noi (7 nopti de cazare).
MASA: Avem asigurate 3 mese pe zi (ora 8:00, 16:30 si 20:30).
TRANSPORT: Vom pleca si ne vom intoarce cu avionul Lufthansa pe ruta Bucuresti-Munchen.
TRANSFER: De la Aeroportul Munchen vom fi preluati de un autocar care ne asigura transferul catre pensiune (aproximativ doua ore si jumatate).
SKIBUS: Skibussul se afla in imediata vecinatate a pensiunii si ne duce in 10 minute la partiile din Tux-Finkenberg-Mayhofen.
INCHIRIERE ECHIPAMENT: Cei ce nu au echipament personal (schiuri, clapari, bete) pot inchiria de la fata locului sub indrumarea personalului nostru.
PISCINA SI SPA: Avem piscina la cativa km de noi, numai buna pentru relaxarea muschilor solicitati pe partie.
PRET: 1120 EUR
INSCRIEREA:
Va puteti inscrie astfel:
  • sunand la 0722.474.317
  • trimitand un email cu solicitarea dumneavoastra la luciana@himalayatravel.ro
  • completand formularul din dreapta

Formular de înscriere

Numele Parintelui

Email

Telefon

Numele copilului

Data nasterii copilului

Tabara si perioada

Observatii

Contact:

0735.131.131
inscrieri@himalayatravel.ro