Un nou weekend cu David Neacsu (7-9 octombrie), Muntii Bucegi, tabara de corturi

 

Ieşirile cu David Neacsu au devenit o tradiţie pentru noi, se întâmplă de două ori pe an, o dată primăvară şi altă dată toamna, când găştile de prieteni simt să se reunească. După tura reuşită din iunie 2015, a urmat tura de la Curmătura din octombrie 2015, acum continuăm cu o tură la cort în Bucegi.

Sunt aşteptaţi adulţi, părinţi şi “nepărinţi” şi avem rugămintea sa nu lipsească gaşca din 2015, cei ce deja au experienţa unui weekend sau chiar două alături de noi. Îi aşteptăm şi pe alţi iubitori de munte să se alăture grupului nostru.

Sâmbătă şi duminică vom parcurge trasee în zonă, alături de David Neacsu, liderul primei expediţii româneşti pe Everest. David va alege traseul şi ne va împărtăşi din experienţa sa de o viaţă petrecută pe munte, este un eveniment deosebit pentru noi să îl avem alături.

Seara ne aşteaptă mâncare făcută la primus şi un ceai cu rom, care scoate la iveală cele mai interesante povești trăite de fiecare drumeţ.

Menționăm că în paralel cu acest weekend se desfășoară Weekend MTB la Râșnov, 7-9 octombrie 2016, așadar dacă nu aveți alte planuri pentru copii îi puteți lăsa liniștiți tot pe mâna noastră :)

Echipamentul personal obligatoriu conţine bocanci de trei sezoane, rucsac ≥ 45l, sac de dormit, izopren (sau saltea de tip thermarest). Veti primi lista cu restul echipamentului necesar participarii la aceasta tura pe mail, după înscriere.

Nu este nevoie de o pregătire specifică sau o experienţă vastă în drumeţii şi ture la munte. O condiţie fizică rezonabilă e suficientă pentru traseele pe care le vom parcurge.

PERIOADA: weekendul 7-9 octombrie 2016 (vineri dimineaţă – duminică seara)

PLECAREA:  locul de întâlnire este Telecabina Buşteni, ora 8:00 dimineaţa, în data de 7 octombrie (vineri)

TRANSPORTUL:  fiecare participant poate veni cu mașina personală până la Telecabina din Buşteni (max. 2 ore de București) sau poate apela la transportul cu microbuzul nostru contra unui cost de 50 ron/persoană dus-întors.

CAZAREA: la cort

MASĂ: Mâncarea va fi organizată în funcţie de grupul înscris în acest weekend. Fiecare participant va lua mâncarea pe care o doreşte pentru cele două zile şi o va împărţi cu colegii de cort/excursie.

GHIZI: Unul din ghizii noștri pentru acest weekend va fi David Neacșu, de asemenea vor fi prezenți mai mulți membri și ghizi montani autorizați ai echipei Himalaya Travel.

TRASEULVineri ne întâlnim la 8:00  în Buşteni şi de acolo urcăm cu telecabina spre Babele, drumul ne va purta către Vârful Omu, seara vom campa în abruptul vestic, brănean al Bucegilor. Vom ține cont de componența grupului și de forma fizică a fiecăruia. Duminică vom avea asigurată recuperarea din locul în care coborâm (zona Bran), până înapoi la mașinile lăsate la telecabina din Buşteni. 

ECHIPAMENT: veți primi o listă cu echipamentul necesar pe email în urma înscrierii

PREȚ : Prețul weekendului este 550 ron/persoană (include prezența ghizilor noștri, urcarea cu telecabina, asigurarea corturilor pentru cei ce nu dețin cort, recuperarea din Bran și transportul la Bușteni unde avem mașinile personale)

ÎNSCRIEREA:

-trimite un email la adresa luciana@himalayatravel.ro sau

-apelează 0722.474.317 (Luciana Laudoniu) sau

-completează formularul alăturat

ALTE ÎNTREBĂRI:  Vă rog ca pentru orice întrebare/nelămurire să ne contactați!

 

Mai jos puteți vedea cum a fost în tura din Piatra Craiului: