Tabăra de schi de la Mellau – Damüls

17-24 februarie 2018

Domeniul Mellau-Damüls se află la granița cu Elveția și este apreciat ca fiind un domeniu schiabil nou, mai puțin aglomerat și perfect întreținut și amenajat. Așadar exact ceea ce ne trebuie ca să ne putem bucura de alunecarea pe zăpadă.  

Avem 109 km de pârtie, 29 de instalații de transport pe cablu, zăpadă garantată din luna decembrie până în aprilie, așadar februarie ne va aștepta cu pârtia perfectă.  

Pentru această perioadă domeniul schiabil Mellau-Damüls este optim, este îndeajuns de extins și cu pârtii late așa că ne satisface dorințele pentru orice nivel de schi/ snowboard am avea, altitudinea domeniul nu este prea mare astfel că nu va fi foarte frig pentru copii.

Am ales să stăm într-un Holiday House unde vom avea acces doar noi, avem camere de 2, 3 și 5 locuri, suntem foarte apoape de skibuss și sala de mese de la parter ne oferă ocazia să ne petrecem timpul de după schi împreună.

 • PERIOADA:
  17-24 Februarie 2018
 • VÂRSTA:
  8-17 ani
 • ZONA:
  Mellau – Damüls – Faschina Skischaukel, 109 km de pârtii
 • CURSUL DE SCHI și SNOWBOARD:
  Cursul de schi/snowboard va dura 6 zile și va fi susţinut de instructorii Himalaya Travel. Vom simți plăcerea fiecărui viraj pe zăpadă, vom progresa și ne vom distra.

  Vom fi pe pârtie la aprox 9-9:30 dimineața și vom schia până la aprox ora 16, una din pauze va fi la ora 12.

 • SKIPASS:
  Skipass-ul pentru zona Mellau – Damüls – Faschina Skischaukel este asigurat pentru 6 zile și inclus în prețul taberei
 • CAZARE:
  Vom sta cazați în condiții excelente în apartamente de 3* (7 nopți de cazare). Stația de skibuss se află în fața pensiunii, parcurgem doar 5 minute până la gondola care ne urcă spre domeniul schiabil
 • MASA:
  Avem asigurate 3 mese pe zi, mâncarea este gătită zilnic, proaspătă.
 • TRANSPORT:
  Vom pleca și ne vom întoarce cu avionul Tarom pe ruta București-Munchen. Fiecare din participanți va  transporta cu avionul doar un bagaj compact de cală, de maxim 20 kg.
 • TRANSFER:
  De la Aeroportul Munchen vom fi preluați de un microbuz care ne asigură transferul către pensiune (aproximativ două ore și jumătate)
 • ECHIPAMENTUL DE SCHI/SNOWBORD

  Echipamentul personal de schi/snowboard (schiuri,clăpari,bețe/placă,booti) va fi transportat în Austria de microbuzul nostru, astfel copiii nu vor avea grija lui în aeroport. Cei ce nu au echipament personal pot închiria de la fața locului. Copiii vor merge împreună cu noi la centrul de închiriere, vor fi îndrumați și ajutați la probatul și alesul echipamentului.

 • PISCINĂ ȘI SPA:
  Avem piscină la câțiva km de noi, numai bună pentru relaxarea mușchilor solicitați pe pârtie. Intrarea este optională și poate fi plătită de fiecare participant (aprox. 6 euro/persoană)
 • PETRECERE ȘI PREMIERE:
  O seară mult așteptată!  Ne distrăm și povestim întâmplări din această săptămână,  ne uităm la fotografiile cu noi, primim diplome și medalii.
 • FOTOGRAFII ȘI UPDATE:
  Încercăm să imortalizăm virajele perfecte, dar și momentele importante sau amuzante prin fotografiile noastre. Le veți primi pe email la finalul taberei.
 • PREȚ:
  1040 EUR*

  Prețul include: transport, transfer, cazare, mese, skipass, cursuri (*conform descrierii de mai sus)

  Early Booking: pentru cei inscrisi pana la 15 septembrie 2017 pretul este de 935 EUR (10% reducere)

Formular de înscriere

Numele Parintelui

Email

Telefon

Numele copilului

Data nasterii copilului

Tabara si perioada

Observatii

0722.474.317,
0725.145.533
inscrieri@himalayatravel.ro

Alte informații:

Cursul de snowboard

**Instructorul de snowboard poate susține cursul pentru un grup de minim 6 copii cu nivel apropiat. În cazul în care nu avem atâția snowboarderi doritori, ei vor însoți grupul de schiori

Grupele de schi

**Grupele de schi vor fi formate din schiori cu nivel apropiat de schi, astfel încât să putem face exerciții personalizate pentru îmbunătățirea tehnicii. Grupele sunt concepute pentru aprox. 7 copii.

ÎNSCRIEREA:

*trimite un email la luciana@himalayatravel.ro cu solicitarea înscrierii în tabără sau
*apelează 0722.474.317 (Luciana Laudoniu) sau
*completează formularul alăturat

Harta zonei Mellau – Damüls – Faschina Skischaukel

skipass tirol

Zona Mellau-Damüls beneficiaza de 109 km de pârtii dispuși după cum urmează:

27 km de pârtii ușoare (albastre)
50 km de pârtii medii (roșii)
10 km de pârtii dificile (negre)