Prescolari I, “Indienii”, (Rasnov), 24-29 iunie 2019

 

Varsta cuprinsa intre 5 si 7 ani reprezinta perioada din viata copilului in care au loc progrese remarcabile. Prin taberele propuse de noi, incercam sa aducem o contributie dezvoltarii celor mici, dincolo de cadrul educatiei formale de la gradinita si clasa zero. Activitatea dominanta la aceasta varsta este jocul, pe care si noi il vom exploata in toate formele pentru a-i face pe copii sa revina acasa mai autonomi, mai comunicativi, si de ce nu, mai responsabili.

Nu este prea devreme sa ii implicam pe micii prescolari in activitati outdoor, sa le insuflam dragostea pentru natura si pentru munte. Odata facut pasul ”plecatului de acasa”, restul va veni de la sine sub forma unei frumoase si memorabile povesti.

PERIOADA:  24-29 iunie 2019 (Luni-Sambata)

VARSTA:  5-7 ani

ZONA:  Rasnov

TEMATICA:  Taberele pentru copii prescolari se adreseaza celor mai mici dintre taberisti, cei de pana in 7 ani, respectiv copiilor prescolari si celor de clasa zero, accentul fiind pus pe petrecerea timpului liber in mijlocul naturii.

OBIECTIVE:  Scopul principal al taberei este ca cei mici sa prinda drag de natura si de activitatile desfasurate pe munte, in aer liber, sa se intoarca acasa veseli, mai responsabili, mai sociabili si mai independenti.

ACTIVITATI:

 • Initiere in escalada: vor fi montate manse asigurate si supravegheate de instructorii nostri:
 • Tir cu arcul – ateliere si concurs
 • Orientare in mediul montan
 • Notiuni de ecologie (cum putem recicla deseurile colectate selectiv si de ce)
 • Drumetii usoare adaptate varstei celor mici
 • Vizite la punctele istorice din zona, la Pestera Valea Cetatii si la Dino Parc
 • Jocuri de echipa
 • Ateliere de creatie
 • Foc de tabara, premiere

La linkurile de mai jos puteti vedea fotografii din taberele noastre dedicate copiilor de sub 7 ani din anii trecuti:
31 – 5 august 2017
31 iulie – 5 august 2017 22-27 august 2016
7-12 martie 2016

CAZAREA:  Pensiunea Casa Saxonia , Str. Caraiman nr. 32, 505400, Rasnov (camere duble sau triple)

MASA:  3 mese/zi si gustari

ASISTENTA SI SUPRAVEGHERE: Instructorii ii vor indruma si ajuta pe cei mici la activitatile zilei urmarind ca totul sa se desfasoare in siguranta si intr-o atmosfera pozitiva. Pentru fiecare grup de aproximativ sase copii este alocat un instructor Himalaya Travel.

PRET:  1.580 RON

ALTE OBSERVATII: 

 • Deoarece in intervalul agreat pentru discutiile telefonice responsabilul de tabara este asaltat de apeluri, va rugam, ca in cazul in care nu vi se raspunde pe loc, sa asteptati sa fiti sunat inapoi. Va rugam sa limitati discutiile telefonice cu copilul la 5, maxim 10 minute. Daca acest interval vi se pare insuficient, va rugam sa ne puneti la dispozitie un telefon care va sta asupra responsabilului de tabara pe perioada taberei, si care va fi pus la dispozitia copilului in intervalul 18.30 – 20.30 P.M.
 • Participantii vor fi impartiti pe grupe in functie de varsta si capacitatea lor de efort.
 • In cazul in care vremea este nefavorabila activitatilor propuse ne rezervam dreptul sa facem modificari in structura programului.
 • Copiii pot avea la ei jocuri de echipa (sah, table, carti de joc, UNO, etc).
 • La finalul taberei vom organiza o seara festiva cu o proiectie a fotografiiilor din tabara, precum si o festivitate de premiere de unde nu vor lipsi diplomele de participare, medaliile si voia buna.

INSCRIEREA:  Va puteti inscrie sunand la 0735.131.131 sau trimitand un email la inscrieri@himalayatravel.ro, si este
considerata valida in momentul in care este platit avansul de 300 RON.