AUSTRIA III – HINTERTUX, 15-22 februarie 2020

Pentru aceasta saptamana, care se suprapune peste vacanta mai multor scoli particulare din Romania, am ales sa mergem intr-una din destinatiile noastre traditionale: Hintertux.
Terasa panoramica, Snowpark-ul, Pestera de la 3000 de metri, Tuxer Fernhaus sunt doar cateva din atractiile de pe ghetar. Una din cele mai apreciate partii de pe toata valea Zillertal este cea de 12 km lungime si care porneste din apropierea varfului si se termina la baza ghetarului..
PERIOADA: 15-22 februarie 2020 (sambata-sambata)
VARSTA: 12-17 ani
CURSUL DE SCHI: Cursul de schi va dura 6 zile si va fi sustinut de instructorii Himalaya Travel. In prima zi vom face o evaluare a nivelului fiecaruia in functie de care vom alcatui grupele (aprox. 7 copii/grupa). Participantii pot trece de la o grupa la alta in functie de reevaluarile zilnice facute de instructori. Vom fi pe partie la aprox. 9:30 dimineata si vom schia pana la aprox. ora 16.00, cu o pauza in jurul orei 12.00. Conditia de participare in tabara de schi din Austria este ca schiorul sa aiba un nivel mediu sau avansat, respectiv sa poata cobori autonom cu schiurile paralele o partie rosie (de dificultate medie).
SKIPASS: Skipass-ul pentru intreaga regiune Zillertal este asigurat pentru 6 zile si inclus in pretul taberei
CAZAREA: Pensiune de  3* (Ferienhof Zur Sonne), avem rezervata o pensiune doar pentru noi (7 nopti de cazare). Aceasta se afla in Hintertux, foarte aproape de ghetar, in apartamente de 4 si de 5 locuri.
MASA: Avem asigurate 3 mese pe zi (ora 8:00, 16:30 si 20:30).
TRANSPORT: Vom pleca si ne vom intoarce cu avionul Lufthansa pe ruta Bucuresti-Munchen.
TRANSFER: De la Aeroportul Munchen vom fi preluati de un autocar care ne asigura transferul catre pensiune (aproximativ doua ore si jumatate).
SKIBUS: Statia de skibuss se afla in fata pensiunii, astfel ajungem in 15 minute la partii.
INCHIRIERE ECHIPAMENT: Cei ce nu au echipament personal (schiuri, clapari, bete) pot inchiria de la fata locului sub indrumarea personalului nostru.
PISCINA SI SPA: Avem piscina la cativa km de noi, numai buna pentru relaxarea muschilor solicitati pe partie.
PRET: 1180 EUR
INSCRIEREA:
Va puteti inscrie astfel:
  • sunand la 0735.131.131
  • trimitand un email cu solicitarea dumneavoastra la luciana@himalayatravel.ro
  • completand formularul din dreapta

Formular de înscriere

Numele Parintelui

Email

Telefon

Numele copilului

Data nasterii copilului

Tabara si perioada

Observatii

Contact:

0735.131.131
inscrieri@himalayatravel.ro