Tabăra de schi din vacanța elevilor

Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau, 3-10 februarie 2018, > 8 ani

Domeniul Skijuvel Alpbach se află în topul celor mai bune stațiuni destinate familiilor și copiilor și în primele 10 stațiuni de schi din Tirol. Sezonul de schi se deschide în decembrie și se încheie în aprilie. Astfel că în luna februarie vom avea pârtiile perfect pregătite.

Avem la dispoziție 45 de instalații moderne de transport pe cablu care nu au cum să nu ne ajungă, cu siguranță vom avea unde să exersăm diferite tehnici pentru a sesiza un progres vizibil.

Pentru luna februarie acest domeniu schiabil este optim, este îndeajuns de extins și cu pârtii late așa că ne satisface dorințele pentru orice nivel de schi am avea, altitudinea domeniul nu este prea mare astfel că nu va fi foarte frig pentru copii, iar zăpada aici este garantată.

Am ales să stăm într-un Holiday House care este tot al nostru, ne asteaptă cu camere spațioase și cu o sală de mese mare care să ne reunească pe toți. În apropierea casei noastre se află stația de Bummelbahn, un trenuleț pitoresc care ne va duce direct la domeniul schiabil. La sfârșitul zilei de schi vom reveni la pensiune pe schiuri.

 • PERIOADA:
  3-10 februarie 2018 ( sâmbătă – sâmbătă )
 • VÂRSTA:
  8-17 ani
 • ZONA:
  Alpbach – Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau
 • CURSUL DE SCHI și SNOWBOARD:
  Cursul de schi/snowboard va dura 6 zile și va fi susţinut de instructorii Himalaya Travel. Vom simți plăcerea fiecărui viraj pe zăpadă, vom progresa și ne vom distra.

  Vom fi pe pârtie la aprox 9-9:30 dimineața și vom schia până la aprox ora 16, una din pauze va fi la ora 12.

 • SKIPASS:
  Skipass-ul pentru zona Schladming-Planai-Dachstein este asigurat pentru 6 zile și inclus în prețul taberei
 • CAZARE:
  Vom sta cazați într-un Holliday House de 3*, avem rezervată o pensiune doar pentru noi (7 nopți de cazare). În apropierea pensiunii avem stația de skibuss (un skibuss original și pitoresc) care ne va duce direct la domeniul schiabil Ski Juwel.
 • MASA:
  Demipensiune (mic dejun consistent și cină)
 • TRANSPORT:
  Vom pleca și ne vom întoarce cu avionul Lufthansa pe ruta București-Munchen.
 • TRANSFER:
  De la Aeroportul Munchen vom fi preluați de un microbuz care ne asigură transferul către pensiune (aproximativ două ore și jumătate)
 • ECHIPAMENTUL DE SCHI/SNOWBORD

  Echipamentul personal de schi/snowboard (schiuri,clăpari,bețe/placă,booti) va fi transportat cu avionul Lufthansa, biletul de avion include bagaj de cală și bagaj de schiuri. Cei ce nu au echipament personal pot închiria de la fața locului. Copiii vor merge impreună cu noi la centrul de închiriere, vor fi îndrumați și ajutați la probatul și alesul echipamentului.

 • PISCINĂ ȘI SPA:
  Avem piscină la câțiva km de noi, numai bună pentru relaxarea mușchilor solicitați pe pârtie. Intrarea este optională și poate fi plătită de fiecare participant (aprox. 6 euro/persoană)
 • PETRECERE ȘI PREMIERE:
  O seară mult așteptată!  Ne distrăm și povestim întâmplări din această săptămână,  ne uităm la fotografiile cu noi, primim diplome și medalii.
 • FOTOGRAFII ȘI UPDATE:
  Încercăm să imortalizăm virajele perfecte, dar și momentele importante sau amuzante prin fotografiile noastre. Le veți primi pe email la finalul taberei.
 • PREȚ:
  980 EURO*

  Prețul include: transport, transfer, cazare, demipensiune, skipass, cursuri (*conform descrierii de mai sus)

Formular de înscriere

Numele Parintelui

Email

Telefon

Numele copilului

Data nasterii copilului

Tabara si perioada

Observatii

0722.474.317,
0725.145.533
inscrieri@himalayatravel.ro

Alte informații:

Cursul de snowboard

**Instructorul de snowboard poate susține cursul pentru un grup de minim 6 copii cu nivel apropiat. În cazul în care nu avem atâția snowboarderi doritori, ei vor însoți grupul de schiori

Grupele de schi

**Grupele de schi vor fi formate din schiori cu nivel apropiat de schi, astfel încât să putem face exerciții personalizate pentru îmbunătățirea tehnicii. Grupele sunt concepute pentru aprox. 7 copii.

ÎNSCRIEREA:

*trimite un email la luciana@himalayatravel.ro cu solicitarea înscrierii în tabără sau
*apelează 0722.474.317 (Luciana Laudoniu) sau
*completează formularul alăturat

Harta domeniului schiabil de la Alpbach – Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Alpbach - Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Zona Schladming Planai beneficiază de 122km de pârtii dispuși după cum urmează:

26 km de pârtii ușoare (albastre)
54 km de pârtii medii (roșii)
13 km de pârtii dificile (negre)

Video: