AUSTRIA V – Stubaier Gletscher, 11-18 aprilie 2020

Iata ca intram si in ultima saptamana de schi a sezonului, rezervata pentru cei mai pasionati dintre schiori pe ghetarul de la Stubai.
Aici ne vom bucura de-a lungul celor sase zile de skipass de cel mai extins ghetar din Austria: Stubaier Gletscher (1750-3200 m) .
Cu cei 110 kilometrii de pârtii, domeniul schiabil Stubaier Gletscher a fost desemnat ca fiind cel mai prietenos din Austria, in mod special pentru familii si copii.
PERIOADA:  11-18 aprilie 2020 (sambata-sambata)
VARSTA:  8-17 ani
CURSUL DE SCHI:  Cursul de schi va dura 6 zile si va fi sustinut de instructorii Himalaya Travel. In prima zi vom face o evaluare a nivelului fiecaruia in functie de care vom alcatui grupele (aprox. 7 copii/grupa). Participantii pot trece de la o grupa la alta in functie de reevaluarile zilnice facute de instructori. Vom fi pe partie la aprox. 9:30 dimineata si vom schia pana la aprox. ora 16.00, cu o pauza in jurul orei 12.00. Conditia de participare in tabara de schi din Austria este ca schiorul sa aiba un nivel mediu sau avansat, respectiv sa poata cobori autonom cu schiurile paralele o partie rosie (de dificultate medie).
CURSUL DE SNOWBOARD:  Tabara de la Stubai este singura tabara Himalaya Travel din Austria pentru care exista o grupa dedicata de snowboard. Sunt bineveniti snowboarderii cu nivel mediu sau avansat, prin nivel “peste mediu” intelegand ca acestia pot face viraje atat cu fata cat si cu spatele la vale.
Snowboarderii care participa la tabara din Austria trebuie sa poata coboari autonomi o partie rosie (de inclinatie medie) in viraje. Daca grupa nu este omogena din punct de vedere al nivelului, instructorul va lucra cu elevii alternativ. Astfel, pot exista perioade ale zilei in care snowboarderii vor fi integrati in grupele de schiori.
SKIPASS:  Skipass-ul pentru Stubaier Gletscher este asigurat pentru 6 zile si inclus in pretul taberei
CAZAREA:  Pensiune de 3* rezervata doar pentru noi (7 nopti de cazare). Aceasta se afla in Neustift, aproape de ghetar, in camere si apartamente.
MASA:  Avem asigurate 3 mese pe zi (ora 8:00, 16:30 si 20:30).
TRANSPORT:  Vom pleca si ne vom intoarce cu avionul Lufthansa pe ruta Bucuresti-Munchen.
TRANSFER:  De la Aeroportul Munchen vom fi preluati de un autocar care ne asigura transferul catre pensiune (aproximativ doua ore si jumatate).
SKIBUS:  Statia de skibuss se afla in fata pensiunii, astfel ajungem in 15 minute la partii.
INCHIRIERE ECHIPAMENT: Cei ce nu au echipament personal (schiuri, clapari, bete) pot inchiria de la fata locului sub indrumarea personalului nostru.
PISCINA SI SPA:  Avem piscina la cativa km de noi, numai buna pentru relaxarea muschilor solicitati pe partie.
PRET:  1180 EUR
INSCRIEREA:
Va puteti inscrie astfel:
  • sunand la 0735.131.131
  • trimitand un email cu solicitarea dumneavoastra la luciana@himalayatravel.ro
  • completand formularul din dreapta

Formular de înscriere

Numele Parintelui

Email

Telefon

Numele copilului

Data nasterii copilului

Tabara si perioada

Observatii

Contact:

0735.131.131
inscrieri@himalayatravel.ro