Tabara SKI Poiana Brasov, 17-23 decembrie 2017, >7 ani

Deschidem sezonul de schi pe pârtiile românești cu o tabara de schi dedicată elevilor. Se simte mirosul bradului împodobit și toată lumea se pregătește să facă și mai ales să desfacă cadourile. Vom intra și noi în atmosfera Sărbătorilor invitându-l pe Moș Crăciun alături de noi cu sacul pregătit pentru cei mici și mari.

PERIOADA: 17-23 decembrie 2017 (duminică-sâmbătă)
VÂRSTA: 7-17 ani
ZONA : Poiana Brașov
CURSUL DE SCHI: La cursuri de schi susţinute de instructorii Himalaya Travel sunt așteptați atât copii începători, cât și intermediari și avansați. Grupele de curs vor fi organizate în funcție de nivelul de cunoștințe al fiecăruia.
ACTIVITĂȚI : Cursuri de schi 5-6 ore/zi, activități relaxante și distractive. Activitățile de după schi sunt menite să ne antreneze echilibrul, comunicarea, simțul umorului și starea de bine (jocuri, concursuri, ateliere de creație specifice Crăciunului, seri tematice, etc)
CAZARE: Cazare 6 nopți la pensiune 3* cu camere de 2 și 3 locuri. Cazarea se face la Râșnov  (15 minute depărtare de pârtiile din Poiana Brașov)
MASA: Avem asigurate 3 mese pe zi și gustări, mâncarea este gătită zilnic, proaspătă, meniul este ales pe baza experienței noastre, astfel încât să fie pe placul copiilor.
TRANSPORT: Transportul se face din București cu trenul rapid, copiii vor merge cu trenul însoțiți de instructorii noștri
BAGAJELE: Echipamentele de schi și bagajele participanților vor fi transportate din București la pensiune și înapoi cu microbuzul nostru
PETRECERE ȘI PREMIERE : Ultima seară din tabara de schi o vom petrece cu premiere (diplomă și medalii), distracție și voie bună.
FOTOGRAFII ȘI UPDATE: Veți primi fotografii pe parcursul și la finalul taberei
PREȚ : 1330 RON pana la data de 15 septembrie 2017 (10% reducere din pretul intreg de 1480 RON)

EXTRACOSTURI:
-Transportul pe cablu se calculează la sfârșitul taberei în funcție de numărul de urcări. Prețuri orientative : pentru începători aprox 150 ron/sejur, pentru nivel mediu aprox 300 ron/sejur. pentru avansați aprox 450 ron/sejur
-Închirierea echipamentului de schi (în cazul în care nu aveți echipament propriu)– 30 ron /zi (schiuri,clăpari,bețe)

ÎNSCRIEREA:
-trimite un email la adresa luciana@himalayatravel.ro sau
-apelează 0722.474.317 (Luciana Laudoniu) sau
-completează formularul alăturat