ursulica la schi

Tabara SKI Poiana Brasov, 15-21 decembrie 2019

Deschidem sezonul de schi pe partiile romanesti cu o tabara de schi dedicata elevilor. Se simte mirosul bradului impodobit si toata lumea se pregateste sa faca si mai ales sa desfaca cadourile. Vom intra si noi in atmosfera Sarbatorilor invitandu-l pe Mos Craciun alaturi de noi cu sacul pregatit pentru cei mici si mari.

PERIOADA:  15-21 decembrie 2019 (duminica – sambata)

VARSTA:  8-17 ani

CURSUL DE SCHI:  Cursul de schi va fi sustinut de instructorii Himalaya Travel. In prima zi vom face o evaluare a nivelului fiecaruia in functie de care vom alcatui grupele (aprox. 7 copii/grupa). Participantii pot trece de la o grupa la alta in functie de reevaluarile zilnice facute de instructori. Sunt asteptati atat debutantii cat si intermediarii si avansatii.

ALTE ACTIVITATI:   Activitatile de dupa schi sunt menite sa ne antreneze echilibrul, comunicarea, simtul umorului

si starea de bine (plimbari, jocuri, concursuri, ateliere de creatie, seri tematice, etc).

SKIPASS:  Transportul pe cablu se calculeaza la sfarsitul taberei in functie de numarul de urcari. Dupa inscrierea in tabara va vom trimite pe e-mail preturi orientative in functie de varsta si nivelul participantului.

CAZAREA:  Pensiune ★★★, Rasnov, la 15 minute de mers cu masina de partiile din Poiana Brasov.

MASA:  Avem asigurate 3 mese pe zi si gustari, mancarea este gatita zilnic, proaspata.

TRANSPORT:  Transportul se face din Bucuresti cu trenul rapid, copiii vor merge cu trenul insotiti de instructorii nostri.

INCHIRIERE ECHIPAMENT:  Cei ce nu au echipament personal (schiuri, clapari, bete) pot inchiria de la fata locului sub indrumarea personalului nostru.

FOTOGRAFII DIN TABARA:  Incercam sa imortalizam virajele perfecte, dar si momentele importante sau amuzante prin fotografiile noastre. Le veti primi pe email la finalul taberei.

PRET:  1.650  RON

INSCRIEREA:

Va puteti inscrie astfel:

  • sunand la 0735.131.131
  •  trimitand un email cu solicitarea dumneavoastra la luciana@himalayatravel.ro
  • completand formularul din dreapta