Tabara SKI Prescolari 1, 13-18 ianuarie 2020

Varsta cuprinsa intre 5 si 7 ani reprezinta perioada din viata copilului in care au loc progrese remarcabile. Prin taberele propuse de noi, incercam sa aducem o contributie dezvoltarii celor mici, dincolo de cadrul educatiei formale de la gradinita si clasa zero.

Activitatea dominanta la aceasta varsta este jocul, pe care si noi il vom exploata in toate formele pentru a-i face pe copii sa revina acasa mai autonomi, mai comunicativi, si de ce nu, mai responsabili.

Nu este prea devreme sa ii implicam pe micii prescolari in activitati outdoor, sa le insuflam dragostea pentru natura si pentru munte. Odata facut pasul ”plecatului de acasa”, restul va veni de la sine sub forma unei frumoase si memorabile povesti.

Metoda aleasa in tabara de schi pentru copii prescolari este bazata pe joc, astfel copii sunt mult mai receptivi si deschisi la jocul “de-a alunecatul”. Este important ca cei mici sa primeasca de la parinti o informatie corecta despre plecatul de acasa si despre tabara de schi, sa li se arate poze eventual, astfel incat sa-si doreasca sa vina cu noi. Sezonul trecut am scris un articol pe blogul nostru, articol in care puteti gasi cateva recomandari utile in cazul in care va trimiteti copilul in prima lui tabara. Il puteti gasi aici, si speram sa va fie de ajutor.

PERIOADA:  13-18 ianuarie 2020 (luni-sambata) – PRESCOLARI 1

VARSTA:   5-7 ani

ZONA:  Poiana Brasov

TEMATICA:  Tabara de schi

CURSUL DE SCHI:  Cursul de schi va fi sustinut de instructorii Himalaya Travel. In prima zi vom face o evaluare a nivelului fiecaruia in functie de care vom alcatui grupele (aprox. 5 copii/grupa). Participantii pot trece de la o grupa la alta in functie de reevaluarile zilnice facute de instructori.

ALTE ACTIVITATI:  Activitatile de dupa schi sunt menite sa ne antreneze echilibrul, comunicarea, simtul umorului

si starea de bine (plimbari, jocuri, concursuri, ateliere de creatie, seri tematice, etc).

CAZAREA:  Pensiune ★★★, Rasnov, la 15 minute de mers cu masina de partiile din Poiana Brasov.

MASA:  Avem asigurate 3 mese pe zi si gustari, mancarea este gatita zilnic, proaspata

ASISTENTA SI SUPRAVEGHERE:  La fiecare grup de aprox. 5 copii este alocat un instructor, astfel supravegherea se poate face

pentru fiecare in parte, iar nevoile celor mici sunt gestionate in mod individual. Grupul de instructori este cazat in aceeasi pensiune cu cei mici.

TRANSPORT:  Transportul se face din Bucuresti cu trenul rapid, copiii vor merge cu trenul insotiti de instructorii nostri.

TRANSPORTUL BAGAJELOR:  Echipamentele de schi si bagajele participantilor vor fi transportante din Bucuresti la pensiune si inapoi cu microbuzul nostru.

INCHIRIERE ECHIPAMENT:  Cei ce nu au echipament personal (schiuri, clapari, bete) pot inchiria de la fata locului sub

indrumarea personalului nostru.

FOTOGRAFII DIN TABARA:  Incercam sa imortalizam virajele perfecte, dar si momentele importante sau amuzante prin

fotografiile noastre. Le veti primi pe email la finalul taberei.

PRET:  1.650  RON

ALTE OBSERVATII: Vom petrece ultima seara a taberei cu distractie si voie buna. Copiii vor fi rasplatiti pentru rezultatele si comportamentul din tabara in cadrul festivatii de premiere, unde nu vor lipsi diplomele si medaliile.

INSCRIEREA:

Va puteti inscrie astfel:

  • sunand la 0735.131.131
  • trimitand un email cu solicitarea dumneavoastra la luciana@himalayatravel.ro
  • completand formularul din dreapta