AUSTRIA I – Tux-Finkenberg, 14-21 decembrie 2019

La inceput de sezon ghetarul Hintertux este o destinatie perfecta pentru schi, zapada fiind prezenta aici tot timpul anului (este de fapt singurul loc din Austria unde poti schia in fiecare zi din an).
Asadar haideti sa ne bucuram impreuna de atmosfera plina de magie si zapada de dinainte de Craciun! Se simte mirosul bradului impodobit si toata lumea se pregateste sa faca si mai ales sa desfaca cadourile. Strazile sunt frumos luminate si colindele rasuna de peste tot. Iar noi avem kilometri intregi de zapada sub talpile schiurilor!
Terasa panoramica, Snowpark-ul, Pestera de la 3000 de metri, Tuxer Fernhaus sunt doar cateva din atractiile de pe ghetar. Una din cele mai apreciate partii de pe toata valea Zillertal este cea de 12 km lungime si care porneste din apropierea varfului si se termina la baza ghetarului.
PERIOADA: 14-21 decembrie 2019 (sambata-sambata)
VARSTA: 8-17 ani
CURSUL DE SCHI:  Cursul de schi va dura 6 zile si va fi sustinut de instructorii Himalaya Travel. In prima zi vom face o evaluare a nivelului fiecaruia in functie de care vom alcatui grupele (aprox. 7 copii/grupa). Participantii pot trece de la o grupa la alta in functie de reevaluarile zilnice facute de instructori. Vom fi pe partie la aprox. 9:30 dimineata si vom schia pana la aprox. ora 16.00, cu o pauza in jurul orei 12.00. Conditia de participare in tabara de schi din Austria este ca schiorul sa aiba un nivel mediu sau avansat, respectiv sa poata cobori autonom cu schiurile paralele o partie rosie (de dificultate medie).
SKIPASS: Skipass-ul pentru toata zona Zillertal, inclusiv Hintertux, este asigurat pentru 6 zile si inclus in pretul taberei.
CAZAREA: Pensiune de 3* (Glochenstuhl Pension), rezervata doar pentru noi (7 nopti de cazare). Aceasta se afla in Finkenberg, foarte aproape de ghetar, in camere de 2 si 3 locuri/camera.
MASA: Avem asigurate 3 mese pe zi (ora 8:00, 16:30 si 20:30).
TRANSPORT: Vom pleca si ne vom intoarce cu avionul Lufthansa pe ruta Bucuresti-Munchen.
TRANSFER: De la Aeroportul Munchen vom fi preluati de un autocar care ne asigura transferul catre pensiune (aproximativ doua ore si jumatate).
SKIBUS: Skibussul se afla la 3 minute de mers pe jos de pensiune. Avem optiunea sa schiem pe ghetar in Hintertux (20min cu skibussul) sau in Tux-Finkenberg (2 minute cu skibussul), alegerea va fi facuta in functie de prognoza si calitatea zapezii.
INCHIRIERE ECHIPAMENT: Cei ce nu au echipament personal (schiuri, clapari, bete) pot inchiria de la fata locului sub indrumarea personalului nostru.
PISCINA SI SPA: Avem piscina la cativa km de noi, la Mayrhofen, numai buna pentru relaxarea muschilor solicitati pe partie.
PRET: 1.180 EUR
INSCRIEREA: 
Va puteti inscrie astfel:
  • sunand la 0735.131.131
  • trimitand un email cu solicitarea dumneavoastra la luciana@himalayatravel.ro
  • completand formularul din dreapta

Formular de înscriere

Numele Parintelui

Email

Telefon

Numele copilului

Data nasterii copilului

Tabara si perioada

Observatii

Contact:

0735.131.131
inscrieri@himalayatravel.ro