Tabăra de schi de la Hintertux

Hintertux, 16-23 decembrie 2017, Austria, Hintertuxer Gletscher / Hintertux (3.250m alt.)

Ca în fiecare an, prima tabără de schi are loc la Hintertux iar noi o așteptăm cu sufletul la gură! După o vară în care zăpada ne-a lipsit cu siguranță, tabăra aceasta ne potolește setea de schi.

La început de sezon ghețarul Hintertux este o destinatie perfecta pentru schi, zăpada fiind prezentă aici tot timpul anului (este de fapt singurul loc din Austria unde poți schia în fiecare zi din an).

Așadar haideți să ne bucurăm împreună de atmosfera plină de magie și zăpadă de dinainte de Crăciun! Se simte mirosul bradului împodobit și toată lumea se pregătește să facă și mai ales să desfacă cadourile. Străzile sunt frumos luminate și colindele răsună de peste tot.  Iar noi avem kilometri întregi de zăpadă sub tălpile schiurilor!

Terasa panoramică, Snowpark-ul, Peștera de la 3000 de metri, Tuxer Fernhaus sunt doar câteva din atracțiile de pe ghețar. Una din cele mai apreciate pârtii de pe toată valea Zillertal este cea de 12 km lungime și care pornește din apropierea vârfului și se termină la baza ghețarului.

 • PERIOADA:
  16-23 decembrie 2017 ( sâmbătă – sâmbătă )
 • VÂRSTA:
  8-17 ani
 • ZONA:
  Hintertux, Austria. Singurul loc unde se schiază în condiții excelente pe toată perioada anului.
 • CURSUL DE SCHI și SNOWBOARD:
  Cursul de schi/snowboard va dura 6 zile și va fi susţinut de instructorii Himalaya Travel. Vom simți plăcerea fiecărui viraj pe zăpadă, vom progresa și ne vom distra.

  Vom fi pe pârtie la aprox 9-9:30 dimineața și vom schia până la aprox ora 16, una din pauze va fi la ora 12.

 • SKIPASS:
  Skipass-ul pentru toata zona Zillertal, inclusiv Hintertux, este asigurat pentru 6 zile și inclus în prețul taberei
 • CAZARE:
  Vom sta cazați într-o pensiune de  3*, avem rezervată o pensiune doar pentru noi (7 nopți de cazare). Aceasta se află în Finkenberg, foarte aproape de ghețar. Skibussul ne duce în maximum 20 de minute la pârtii.
 • MASA:
  Avem asigurate 3 mese pe zi, mâncarea este gătită zilnic, proaspătă.
 • TRANSPORT:
  Vom pleca și ne vom întoarce cu avionul Lufthansa pe ruta București-Munchen. Fiecare din participanți va  transporta cu avionul doar un bagaj compact de cală, de maxim 20 kg.
 • TRANSFER:
  De la Aeroportul Munchen vom fi preluați de un autocar care ne asigură transferul către pensiune (aproximativ două ore și jumătate)
 • ECHIPAMENTUL DE SCHI/SNOWBORD

  Echipamentul personal de schi/snowboard (schiuri,clăpari,bețe/placă,booti) va fi transportat în Austria de microbuzul nostru, astfel copiii nu vor avea grija lui în aeroport. Cei ce nu au echipament personal pot închiria de la fața locului. Copiii vor merge împreună cu noi la centrul de închiriere, vor fi îndrumați și ajutați la probatul și alesul echipamentului.

 • PISCINĂ ȘI SPA:
  Avem piscină la câțiva km de noi, la Mayrhofen, numai bună pentru relaxarea mușchilor solicitați pe pârtie. Intrarea este optională și poate fi plătită de fiecare participant (aprox. 6 euro/persoană). Găsim acolo tobogan cu cronometru și mai multe bazine de înot
 • PETRECERE ȘI PREMIERE:
  O seară mult așteptată!  Ne distrăm și povestim întâmplări din această săptămână,  ne uităm la fotografiile cu noi, primim diplome și medalii.
 • FOTOGRAFII ȘI UPDATE:
  Încercăm să imortalizăm virajele perfecte, dar și momentele importante sau amuzante prin fotografiile noastre. Le veți primi pe email la finalul taberei.
 • PREȚ:
  1040 EUR*

  Prețul include: transport, transfer, cazare, mese, skipass, cursuri (*conform descrierii de mai sus)

  Early Booking: pentru cei inscrisi pana la 15 septembrie 2017 pretul este de 935 EUR (10% reducere)

EARLY BOOKING

Pana la 15 septembrie 2017 beneficiati de o reducere de 10% la inscrierea in tabara de schi de la Hintertux (935 EUR fata de pretul intreg de 1040 EUR). Aici puteti vedea toate taberele din sezonul 2017-2018 pentru care exista aceasta promotie.

Formular de înscriere

Numele Parintelui

Email

Telefon

Numele copilului

Data nasterii copilului

Tabara si perioada

Observatii

0722.474.317,
0725.145.533
inscrieri@himalayatravel.ro

Alte informații:

Cursul de snowboard

**Instructorul de snowboard poate susține cursul pentru un grup de minim 6 copii cu nivel apropiat. În cazul în care nu avem atâția snowboarderi doritori, ei vor însoți grupul de schiori

Grupele de schi

**Grupele de schi vor fi formate din schiori cu nivel apropiat de schi, astfel încât să putem face exerciții personalizate pentru îmbunătățirea tehnicii. Grupele sunt concepute pentru aprox. 7 copii.

ÎNSCRIEREA:

*trimite un email la luciana@himalayatravel.ro cu solicitarea înscrierii în tabără sau
*apelează 0722.474.317 (Luciana Laudoniu) sau
*completează formularul alăturat

Harta ghețarului Hintertux

Ghetarul de la Hintertux beneficiază de 60km de pârtii dispuși după cum urmează:

14 km de pârtii ușoare (albastre)
35km de pârtii medii (roșii)
11km de pârtii dificile (negre)

Puteți vedea mai jos un film realizat de noi la Hintertux in decembrie 2015: