Vistisoara Summer Camp, 27 august – 1 sept. 2018, 7-17 ani

 

Vom pasi impreuna intr-o lume cu poteci racoroase, povesti pastrate de demult, mestesugari de renume si peisaje incantatoare. Tara Fagarasului este un loc de poveste si legenda, care isi pastreaza inca aerul vechi in sate precum Dragus, Sambata, Arpasu si Cartisoara unde ai impresia ca te-ai intors in timp. Baza ne va fi in Vistisoara, un sat micut aflat in apropierea complexului Sambata.

 

PERIOADA:  27 august – 1 septembrie 2018 (Luni-Duminica)

VARSTA:  7-14 ani

ZONA:  Vistisoara (Depresiunea Fagarasului)

TEMATICA: ”Vistisoara Summer Camp” este o tabara de initiere, optima pentru copiii care doresc sa descopere frumusetea si spectacolul naturii. Muntii Fagarasului ne inconjoara si ne ofera racoare, culoare si multe variante de a ne petrece o saptamana si a invata lucruri noi.

OBIECTIVE:  Obiective pe care ni le propunem pentru toti participantii pana la finalul taberei:

  • sa ajunga sa indrageasca activitatile outdoor
  • sa sa isi insuseasca notiunile elementare ale educatiei montane (ecologie, respectul fata de ceilalti si fata de natura, etc.)
  • sa stie sa isi dozeze efortul de-a lungul unei zile
  • sa cunoasca importanta incurajarii celorlalti atunci cand se parcurge un traseu in echipa
  • sa dezvolte atentia activa

ACTIVITATI:  Activitatile pe care le vom face cu copiii vor fi adaptate varstei lor, vor avea un grad mic/mediu de dificultate, astfel incat orice copil cu varsta mai mare de 7 ani se va descurca de minune si se va bucura de activitatile taberei. Acestea sunt: initiere in escalada, ateliere de corzi, tir cu arcul, drumetii usoare adaptate varstei participantilor, tehnici de supravietuire, adaposturi, foc de tabara, orientare montana, prezentarea florei si vegetatiei din zona, ateliere de creatie, jocuri de echipa, ateliere de prim-ajutor, ecologie, alimentatie si hidratare pe munte, parc de aventura.

CAZAREA:  Pensiunea Ana ★★★, Strada Principala, Nr. 1A, 507257, Vistisoara

Pensiunea este nou construita si ofera conditii deosebite de cazare si masa, amplasarea este ideala pentru copii, la liziera padurii si departe de trafic, astfel incat putem crea acolo o atmosfera intima de tabara fara accesul altor persoane straine grupului nostru. Camerele sunt de 2 si de 3 locuri.

MASA:  3 mese/zi si gustari

TRANSPORT:  In functie de numarul participantilor se va opta pentru transportul cu trenul pana la Ucea, urmand sa fim transferati cu autocarul pana la pensiunea Ana, sau pentru transportul cu microbuzul din Bucuresti pana la Vistisoara.

FOTOGRAFII DIN TABARA: Dupa tabara veti putea intra in posesia fotografiilor realizate de-a lungul saptamanii. Vom incerca pe parcursul taberei sa postam cateva fotografii pe pagina noastra de Facebook. Puteti vedea aici fotografii din taberele noastre trecute.

PRET:  1.550 RON

ALTE OBSERVATII:  

  • Participantii vor fi impartiti pe grupe in functie de varsta si capacitatea lor de efort.
  • In cazul in care vremea este nefavorabila activitatilor propuse ne rezervam dreptul sa facem modificari in structura programului.
  • Copiii pot avea la ei jocuri de echipa (sah, table, carti de joc, UNO, etc).
  • La finalul taberei vom organiza o seara festiva cu o proiectie a fotografiiilor din tabara, precum si o festivitate de premiere de unde nu vor lipsi diplomele de participare, medaliile si voia buna.

INSCRIEREA:  Va puteti inscrie sunand la 0722.474.317 , trimitand un e-mail la luciana@himalayatravel.ro, sau completand formularul din dreapta acestei pagini. Inscrierea este considerata valida in momentul in care este platit avansul de 300 RON.