tabara de schi himalaya

Tabara Ski & SNOWBOARD Poiana Brasov, 2-8 februarie 2020

Ne reunim cu prietenii sau colegii de scoala si de tabara pe partiile inzapezite! In februarie iarna si-a intrat pe deplin in drepturi si ne putem bucura de zapada :) Iesim cu totii pe partie cu schiurile!

PERIOADA:  2-8 februarie 2020 (duminica-sambata)

VARSTA:  8-17 ani

CURSUL DE SCHI:  Cursul de schi va fi sustinut de instructorii Himalaya Travel. In prima zi vom face o evaluare a nivelului fiecaruia in functie de care vom alcatui grupele (aprox. 7 copii/grupa). Participantii pot trece de la o grupa la alta in functie de reevaluarile zilnice facute de instructori. Sunt asteptati atat debutantii cat si intermediarii si avansatii.

CURSUL DE SNOWBOARD: Cursul de snowboard din aceasta tabara a fost gandit exclusiv pentru debutanti (incepatori). Celor cu nivel intermediar si avansat le este dedicata tabara din aceasta primavara din Stubai din 11-18 aprilie 2020.

ALTE ACTIVITATI: Activitatile de dupa schi sunt menite sa ne antreneze echilibrul, comunicarea, simtul umorului

si starea de bine (plimbari, jocuri, concursuri, ateliere de creatie, seri tematice, etc).

SKIPASS:  Transportul pe cablu se calculeaza la sfarsitul taberei in functie de numarul de urcari. Dupa inscrierea in tabara va vom trimite pe e-mail preturi orientative in functie de varsta si nivelul participantului.

CAZAREA:  Pensiune ★★★, Rasnov, la 15 minute de mers cu masina de partiile din Poiana Brasov.

MASA:  Avem asigurate 3 mese pe zi si gustari, mancarea este gatita zilnic, proaspata.

TRANSPORT:   Transportul se face din Bucuresti cu trenul rapid, copiii vor merge cu trenul insotiti de instructorii nostri.

TRANSPORTUL BAGAJELOR:  Echipamentele de schi si bagajele participantilor vor fi transportate din Bucuresti la pensiune si inapoi cu microbuzul nostru.

INCHIRIERE ECHIPAMENT:  Cei ce nu au echipament personal (schiuri, clapari, bete) pot inchiria de la fata locului sub indrumarea personalului nostru.

FOTOGRAFII DIN TABARA: Incercam sa imortalizam virajele perfecte, dar si momentele importante sau amuzante prin fotografiile noastre. Le veti primi pe email la finalul taberei.

PRET:  1.650  RON

INSCRIEREA:

Va puteti inscrie astfel:

  • sunand la 0722.474.317
  •  trimitand un email cu solicitarea dumneavoastra la luciana@himalayatravel.ro
  • completand formularul din dreapta