Tabăra de schi de pe ghețarul Stubai (3.210m)

31 martie – 7 aprilie 2018, > 8 ani

Pentru vacanța de primăvară a lui 2018 am ales să mergem la Stubai. Pe Stubaier Gletscher (1750-3200 m) pârtiile de schi și snowboard sunt practicabile pe tot parcursul anului, alcătuind cea mai mare suprafață schiabilă pe un ghețar din Austria.

Pârtiile de schi din Austria ne oferă posibilitatea să ne bucurăm de un progres vizibil în domeniul schiului. Propunem acest tip de tabere celor cu nivel de schi mediu și peste mediu, celor care au depăsit nivelul de schi “în plug” (celor care pot coborî autonom o pârtie de înclinație medie).

 • PERIOADA:
  31 martie – 7 aprilie 2018, vacanța de primavară (sâmbătă – sâmbătă)
 • VÂRSTA:
  8-17 ani
 • ZONA:
  Stubaier Gletscher, Tirol, Austria
 • CURSUL DE SCHI și SNOWBOARD:
  Cursul de schi/snowboard va dura 6 zile și va fi susţinut de instructorii Himalaya Travel. Vom simți plăcerea fiecărui viraj pe zăpadă, vom progresa și ne vom distra.

  Vom fi pe pârtie la aprox 9-9:30 dimineața și vom schia până la aprox ora 16, una din pauze va fi la ora 12.

 • SKIPASS:
  Skipass-ul pentru zona Stubai Glacier este asigurat pentru 6 zile și inclus în prețul taberei.
 • CAZARE:
  Vom sta cazați în apartamente 3*, cu camere de două, trei sau patru locuri (7 nopți de cazare). Skibussul ne duce în aproximativ 15 minute la pârtii.
 • MASA:
  Avem asigurate 3 mese pe zi și gustări, mâncarea este gătită zilnic, proaspătă.
 • TRANSPORT:
  Vom pleca și ne vom întoarce cu avionul Tarom pe ruta București-Munchen. Fiecare din participanți va  transporta cu avionul doar un bagaj compact de cală, de maxim 20 kg.
 • TRANSFER:
  De la Aeroportul Munchen vom fi preluați de un microbuz care ne asigură transferul către pensiune (aproximativ două ore și jumătate).
 • ECHIPAMENTUL DE SCHI/SNOWBORD

  Echipamentul personal de schi/snowboard (schiuri,clăpari,bețe/placă,booti) va fi transportat în Austria de microbuzul nostru, astfel copiii nu vor avea grija lui în aeroport. Cei ce nu au echipament personal pot închiria de la fața locului. Copiii vor merge împreună cu noi la centrul de închiriere, vor fi îndrumați și ajutați la probatul și alesul echipamentului.

 • PISCINĂ ȘI SPA:
  Avem piscină la câțiva km de noi, numai bună pentru relaxarea mușchilor solicitați pe pârtie. Intrarea este optională și poate fi plătită de fiecare participant (aprox. 6 euro/persoană).
 • PETRECERE ȘI PREMIERE:
  O seară mult așteptată!  Ne distrăm și povestim întâmplări din această săptămână,  ne uităm la fotografiile cu noi, primim diplome și medalii.
 • FOTOGRAFII ȘI UPDATE:
  Încercăm să imortalizăm virajele perfecte, dar și momentele importante sau amuzante prin fotografiile noastre. Le veți primi pe email la finalul taberei.
 • PREȚ:
  1040 EUR*

  Prețul include: transport, transfer, cazare, mese, skipass, cursuri (*conform descrierii de mai sus)

  Early Booking: pentru cei inscrisi pana la 15 septembrie 2017 pretul este de 935 EUR (10% reducere)

EARLY BOOKING

Pana la 15 septembrie 2017 beneficiati de o reducere de 10% la inscrierea in tabara de schi de la Stubai (935 EUR fata de pretul intreg de 1040 EUR). Aici puteti vedea toate taberele din sezonul 2017-2018 pentru care exista aceasta promotie.

Formular de înscriere

Numele Parintelui

Email

Telefon

Numele copilului

Data nasterii copilului

Tabara si perioada

Observatii

Contact:

0735.131.131
inscrieri@himalayatravel.ro

Alte informații:

Cursul de snowboard

**Instructorul de snowboard poate susține cursul pentru un grup de minim 6 copii cu nivel apropiat. În cazul în care nu avem atâția snowboarderi doritori, ei vor însoți grupul de schiori

Grupele de schi

**Grupele de schi vor fi formate din schiori cu nivel apropiat de schi, astfel încât să putem face exerciții personalizate pentru îmbunătățirea tehnicii. Grupele sunt concepute pentru aprox. 7 copii.

ÎNSCRIEREA:

*trimite un email la luciana@himalayatravel.ro cu solicitarea înscrierii în tabără sau
*apelează 0722.474.317 (Luciana Laudoniu) sau
*completează formularul alăturat

Harta domeniului schiabil de la Stubaier Gletscher

Ghetarul de la Stubai beneficiază de 62km de pârtii dispuși după cum urmează:

21 km de pârtii ușoare (albastre)
14 km de pârtii medii (roșii)
5 km de pârtii dificile (negre)
19km de Freeride Routes

Video: