Tură de mountain-bike în Bulgaria la Basarbovo la început de iunie (tură de o zi)

 

Tura se încadrează într-o singură zi, cu plecare din București dimineața și întoarcere seara. Traseul are mai multe variante între 45 și 70 km, îl vom adapta în funcție de condiția fizică a participanților. Toate variantele străbat peisajele spectaculoase ale deltei râului Lom. În funcție de pregătirea participanților se va opta pentru una din ture, sau se va împarți grupul în două. Diferența de nivel este redusă, în jur de 300m, iar pantele au înclinații rezonabile.

De ce la bulgari, de ce Basarbovo MTB? Pentru că este cel mai apropiat loc de București unde peisajul are ceva cu adevărat deosebit de oferit. Aproape de vărsarea în Dunăre, râul Lom formează un defileu spectaculos de-a lungul căruia vom pedala pe sub pereții de calcar. Traseul ușor și accesul într-o oră și jumătate din centrul Bucureștiului fac din Basarbovo locul ideal pentru o tură de o zi reușită.

Data: 4 iunie 2016

Vârsta: >18 ani

Locul de desfășurare: Bulgaria, Basarbovo (la aproximativ o oră și jumătate de București)

Transport: cu microbuzul din București până în Basarbovo și retur

Observații: Fiecare participant își va asigura mâncarea și apa pentru tură.

Preț: 200 RON/persoană (prețul include prezența si îndrumarea ghizilor noștri, transportul pâna la Basarbovo si înapoi cu microbuzul, transportul bicicletelor personale)

***în cazul în care nu aveți mountain-bike personal vă putem consilia în vederea achizionării sau închirierii unei biciclete)

ÎNSCRIEREA:

-trimite un email la adresa luciana@himalayatravel.ro sau

-apelează 0722.474.317 (Luciana Laudoniu) sau

-completează formularul alăturat

ALTE ÎNTREBĂRI:  Vă rugăm ca pentru orice întrebare/nelămurire să ne contactați!