AUSTRIA – Kitzbuhel, 5-12 ianuarie 2019

La inceput de an ne reunim cu totii la Kitzbuhel, in inima Tirolului. Vom respira atmosfera internationala a acestui oras romantic la poalele muntelui Hahnenkamm si vom schia acolo unde in fiecare an cei mai buni schiori ai lumii lupta pentru titlul mondial in acest sport. Vom explora domeniul schiabil cu instalatia pe cablu Seilbahn, situata la cea mai mare altitudine din Europa, si vom privi prin podeaua de sticla a gondolei 3S-Bahn. 180 de kilometri de partie impecbil pregatita ne asteapta!

Pentru luna ianuarie acest domeniu schiabil este optim, este indeajuns de extins si cu partii late asa ca ne satisface dorintele pentru orice nivel de schi am avea, altitudinea domeniul nu este prea mare astfel ca nu va fi foarte frig pentru copii, iar zapada aici este garantata.
PERIOADA: 5-12 ianuarie 2019 (sambata-sambata)
VARSTA: 8-17 ani
CURSUL DE SCHI: Cursul de schi va dura 6 zile si va fi sustinut de instructorii Himalaya Travel. In prima zi vom face o evaluare a nivelului fiecaruia in functie de care vom alcatui grupele (aprox. 7 copii/grupa). Participantii pot trece de la o grupa la alta in functie de reevaluarile zilnice facute de instructori. Vom fi pe partie la aprox. 9:30 dimineata si vom schia pana la aprox. ora 16.00, cu o pauza in jurul orei 12.00. Conditia de participare in tabara de schi din Austria este ca schiorul sa aiba un nivel mediu sau avansat, respectiv sa poata cobori autonom cu schiurile paralele o partie rosie (de dificultate medie).
CAZAREA: Pensiune de 3* (Thainerhof Pension), rezervata doar pentru noi (7 nopti de cazare). Aceasta se afla in Reith bei Kitzbühel, in camere de 2, 3 4 si 5 locuri, fiecare camera avand baie proprie.
MASA:  Avem asigurate micul dejun si cina (ora 8:00 si 20:00). Pranzul va fi servit pe partie si nu este inclus in pretul taberei. Pentru masa de pranz va recomandam un buget de 10-15 EUR/zi.
TRANSPORT: Vom pleca si ne vom intoarce cu avionul Tarom pe ruta Bucuresti-Munchen.
TRANSFER: De la Aeroportul Munchen vom fi preluati de un autocar care ne asigura transferul catre pensiune (aproximativ doua ore si jumatate).
SKIBUS: Skibussul are statie in fata pensiunii si ne duce in 10-15 minute la partii.
INCHIRIERE ECHIPAMENT: Cei ce nu au echipament personal (schiuri, clapari, bete) pot inchiria de la fata locului sub indrumarea personalului nostru.
PISCINA SI SPA: Avem piscina la cativa km de noi, numai buna pentru relaxarea muschilor solicitati pe partie.
PRET:  1120 EUR
INSCRIEREA:
Va puteti inscrie astfel:
  • sunand la 0722.474.317
  • trimitand un email cu solicitarea dumneavoastra la luciana@himalayatravel.ro
  • completand formularul din dreapta

Formular de înscriere

Numele Parintelui

Email

Telefon

Numele copilului

Data nasterii copilului

Tabara si perioada

Observatii

Contact:

0735.131.131
inscrieri@himalayatravel.ro