AUSTRIA II – Ski Juwel (Alpbachtal Wildschönau), 4-11 ianuarie 2020

Domeniul Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau se afla in topul celor mai bune statiuni destinate familiilor si copiilor si in primele 10 statiuni de schi din Tirol. Sezonul de schi se deschide in decembrie si se incheie in aprilie. Astfel ca in luna ianuarie vom avea partiile perfect pregatite.
Avem la dispozitie 45 de instalatii moderne de transport pe cablu, cu siguranta vom avea unde sa exersam diferite tehnici pentru a sesiza un progres vizibil.
Pentru luna februarie acest domeniu schiabil este optim, este indeajuns de extins si cu partii late asa ca ne satisface dorintele pentru orice nivel de schi am avea, altitudinea domeniul nu este prea mare astfel ca nu va fi foarte frig pentru copii, iar zapada aici este garantata

PERIOADA: 4-11 ianuarie 2020 (sambata-sambata)
VARSTA: 8-17 ani
CURSUL DE SCHI: Cursul de schi va dura 6 zile si va fi sustinut de instructorii Himalaya Travel. In prima zi vom face o evaluare a nivelului fiecaruia in functie de care vom alcatui grupele (aprox. 7 copii/grupa). Participantii pot trece de la o grupa la alta in functie de reevaluarile zilnice facute de instructori. Vom fi pe partie la aprox. 9:30 dimineata si vom schia pana la aprox. ora 16.00, cu o pauza in jurul orei 12.00. Conditia de participare in tabara de schi din Austria este ca schiorul sa aiba un nivel mediu sau avansat, respectiv sa poata cobori autonom cu schiurile paralele o partie rosie (de dificultate medie).
CAZAREA: Pensiune de 3* (Gasthof Schneerose), rezervata doar pentru noi (7 nopti de cazare). Aceasta se afla in localitatea Oberau, beneficiind de camere duble cu baie proprie.
MASA:  Avem asigurate micul dejun si cina (ora 8:00 si 20:00). Pranzul va fi servit pe partie si nu este inclus in pretul taberei. Pentru masa de pranz va recomandam un buget de 10-15 EUR/zi.
TRANSPORT: Vom pleca si ne vom intoarce cu avionul Lufthansa pe ruta Bucuresti-Munchen.
TRANSFER: De la Aeroportul Munchen vom fi preluati de un autocar care ne asigura transferul catre pensiune (aproximativ doua ore si jumatate).
SKIBUS: Skibussul are statie in fata pensiunii si ne duce in 10-15 minute la partii.
INCHIRIERE ECHIPAMENT: Cei ce nu au echipament personal (schiuri, clapari, bete) pot inchiria de la fata locului sub indrumarea personalului nostru.
PISCINA SI SPA: Avem piscina la cativa km de noi, numai buna pentru relaxarea muschilor solicitati pe partie.
PRET:  1180 EUR
INSCRIEREA:
Va puteti inscrie astfel:
  • sunand la 0735.131.131
  • trimitand un email cu solicitarea dumneavoastra la luciana@himalayatravel.ro
  • completand formularul din dreapta

Formular de înscriere

Numele Parintelui

Email

Telefon

Numele copilului

Data nasterii copilului

Tabara si perioada

Observatii

Contact:

0735.131.131
inscrieri@himalayatravel.ro