Weekend de mountain-bike in Culoarul Rucar-Bran, 7-9 octombrie 2016

Toamna își intră în drepturi iar noi încercăm să exploatăm fiecare zi de vreme bună. În weekendul 7-9 octombrie vă propunem un weekend de mountain-bike la Râșnov . Traseele care pornesc de aici,  ne vor purta atât în valea Glăjeriei, la pârtia din Poarta, pe sub abruptul vestic al Bucegilor sau în Piatra Craiului la Curmătura daca vremea ne permite. Aceasta este o perioadă optimă pentru mountainbike, vremea este răcoroasă şi stabilă şi culorile de toamnă sunt foarte frumoase.

PERIOADA: 7-9 octombrie 2016 (vineri seară- duminică seară)
VÂRSTA: 7-17 ani
TEMATICA: Mountainbike (trasee de bicicletă pe drumuri forestiere si poteci de munte)
ZONA: Râșnov
CAZARE: Pensiune de 3 stele rezervată doar pentru noi, vom sta cazați în camere de 2 și 3 locuri. Avem asigurate 3 mese pe zi și gustări, mâncarea este gătită zilnic, proaspătă, meniul este ales în funcție de preferințele copiilor și pe baza experienței noastre.
TRANSPORT: Transport București-Râșnov/Râșnov-București cu microbuzul sau cu trenul, în funcție de numărul participanților
PLECARE: Se pleacă vineri, 7 octombrie, ora 18.00, întoarcerea este duminică, 9 octombrie, ora 20.00. Locul de plecare și de întoarcere  vor fi anunatate cu 1 săptămână înainte de plecare.
ACTIVITĂŢI: Ture de mountain-bike în zona Râșnov. Vom avea mai multe grupe de mountain-bike, în funcție de experiența celor înscriși: grupe de începători, intermediari și avansați.  In afara acestor ture, mai ales pentru cei incepători care nu pot face trasee lungi, vom avea și alte activităti în program (jocuri, activităti creative, scurte drumeții, tir cu arcul).
PETRECERE ȘI PREMIERE: Ultima seară a taberei o vom petrece cu premiere(diplome si medalii), distracție și voie bună
FOTOGRAFII ȘI UPDATE: Veți primi fotografii pe parcursul și la finalul excursiei
PREŢ: 480 RON

 ÎNSCRIEREA:
-trimite un email la adresa luciana@himalayatravel.ro sau
-apelează 0722.474.317 (Luciana Laudoniu) sau
-completează formularul alăturat