schi himalaya travel

Weekend Ski Poiana Brasov, 12-15 martie 2020

Saptamana inceputului de primavara ne prinde pe partie. In aceasta perioada ghioceii sunt inca sub zapada numai buna de schi. Luna martie este o luna foarte buna pentru schiori, vremea este mai blanda si totusi zapada gasim din plin pe partii. La sfarsit de februarie-inceput de martie ne regasim pe partie, intr-o perioada care se suprapune peste vacanta scolilor franceze si a altor scoli particulare.

PERIOADA:  12-15 martie 2020 (joi-duminica)
VARSTA:  8-17 ani
CURSUL DE SCHI:  Cursul de schi va fi sustinut de instructorii Himalaya Travel. In prima zi vom face o evaluare a nivelului fiecaruia in functie de care vom alcatui grupele (aprox. 7 copii/grupa). Participantii pot trece de la o grupa la alta in functie de reevaluarile zilnice facute de instructori. Sunt asteptati atat debutantii cat si intermediarii si avansatii.
ALTE ACTIVITATI:   Activitatile de dupa schi sunt menite sa ne antreneze echilibrul, comunicarea, simtul umorului
si starea de bine (plimbari, jocuri, concursuri, ateliere de creatie, seri tematice, etc).
SKIPASS:  Transportul pe cablu se calculeaza la sfarsitul taberei in functie de numarul de urcari. Dupa inscrierea in tabara va vom trimite pe e-mail preturi orientative in functie de varsta si nivelul participantului.
CAZAREA:  Pensiune ★★★, Rasnov, la 15 minute de mers cu masina de partiile din Poiana Brasov.
MASA:  Avem asigurate 3 mese pe zi si gustari, mancarea este gatita zilnic, proaspata.
TRANSPORT:  Transportul se face din Bucuresti cu trenul rapid, copiii vor merge cu trenul insotiti de instructorii nostri.
INCHIRIERE ECHIPAMENT: Cei ce nu au echipament personal (schiuri, clapari, bete) pot inchiria de la fata locului sub indrumarea personalului nostru.
FOTOGRAFII DIN TABARA:  Incercam sa imortalizam virajele perfecte, dar si momentele importante sau amuzante prin fotografiile noastre. Le veti primi pe email la finalul taberei.
PRET:  880 RON

INSCRIEREA:

Va puteti inscrie astfel:

sunand la 0735.131.131

 trimitand un email cu solicitarea dumneavoastra la luciana@himalayatravel.ro

completand formularul din dreapta