Stubaier Gletscher

25 aprilie – 1 mai 2022 // 8-17 ani

Iata ca intram si in ultima saptamana de schi a sezonului, rezervata pentru cei mai pasionati dintre schiori pe ghetarul de la Stubai.
Aici ne vom bucura de cel mai extins ghetar din Austria: Stubaier Gletscher (1750-3200 m).
Cu cei 110 kilometrii de pârtii, domeniul schiabil Stubaier Gletscher a fost desemnat ca fiind cel mai prietenos din Austria, in mod special pentru familii si copii.

8-17 ani

Cursul de schi va dura 5 zile si va fi sustinut de instructorii Himalaya Travel. In prima zi vom face o evaluare a nivelului fiecaruia in functie de care vom alcatui grupele (aprox. 7 copii/grupa). Participantii pot trece de la o grupa la alta in functie de reevaluarile zilnice facute de instructori. Vom fi pe partie la aprox. 9:30 dimineata si vom schia pana la aprox. ora 16.00, cu o pauza in jurul orei 12.00. Conditia de participare in tabara de schi din Austria este ca schiorul sa aiba un nivel mediu sau avansat, respectiv sa poata cobori autonom cu schiurile paralele o partie rosie (de dificultate medie).

Skipass-ul pentru Stubaier Gletscher este asigurat pentru 5 zile si inclus in pretul taberei

Cei ce nu au echipament personal (schiuri, clapari, bete) pot inchiria de la fata locului sub indrumarea personalului nostru.

Pensiune de 3* (Kristall Pension), avem rezervata o pensiune doar pentru noi (6 nopti de cazare), cu camere si apartamente. Aceasta se afla in Neustift, aproape de ghetar.

Avem asigurate două mese pe zi (ora 8:00 și 20:30).

1050 EUR + zbor + transfer

Înscrie-te în tabără