Stubaier Gletscher

16-22 aprilie 2022 // 8-17 ani

Iata ca intram si in ultimele săptămâni de schi din sezon, rezervate pentru cei mai pasionati dintre schiori pe ghetarul de la Stubai.
Aici ne vom bucura de cel mai extins ghetar din Austria: Stubaier Gletscher (1750-3200 m)

Statiunea de ski Stubai este cea mai mare regiune de schi din Austria si cuprinde 110 km de partii, fiind desemnata cea mai prietenoasa statiune pentru familii, datorita multitudinii de oferte si atractii pentru copii. Pasionatii de schi si snowboard au de ales intre 35 de partii, de la cele mai usoare, pana la cele potrivite pentru un nivel mai avansat.

Peisajele incarcate de zapada, maretia muntilor si ospitalitatea gazdelor te vor face sa revii an de an. Indiferent de anotimp, Stubaier Gletescher este destinatia perfecta pentru orice iubitor al sporturilor de iarna!

8-17 ani

Cursul de schi va dura 5 zile si va fi sustinut de instructorii Himalaya Travel. In prima zi vom face o evaluare a nivelului fiecaruia in functie de care vom alcatui grupele (aprox. 7 copii/grupa). Participantii pot trece de la o grupa la alta in functie de reevaluarile zilnice facute de instructori. Vom fi pe partie la aprox. 9:30 dimineata si vom schia pana la aprox. ora 16.00, cu o pauza in jurul orei 12.00. Conditia de participare in tabara de schi din Austria este ca schiorul sa aiba un nivel mediu sau avansat, respectiv sa poata cobori autonom cu schiurile paralele o partie rosie (de dificultate medie).

Skipass-ul pentru Stubaier Gletscher este asigurat pentru 5 zile si inclus in pretul taberei

Cei ce nu au echipament personal (schiuri, clapari, bete) pot inchiria de la fata locului sub indrumarea personalului nostru.

Pensiune de 3* (Kristall Pension), rezervata doar pentru noi (6 nopti de cazare), cu camere si apartamente. Aceasta se afla in Neustift, aproape de ghetar.

Avem asigurate două mese pe zi (ora 8:00 si 20:30).

1050 EUR + zbor + transfer

Înscrie-te în tabără