Tabara SKI Prescolari I

17-22 ianuarie 2022 // 5-7 ani

Varsta cuprinsa intre 5 si 7 ani reprezinta perioada din viata copilului in care au loc progrese remarcabile. Prin taberele propuse de noi, incercam sa aducem o contributie dezvoltarii celor mici, dincolo de cadrul educatiei formale de la gradinita si clasa zero.
Activitatea dominanta la aceasta varsta este jocul, pe care si noi il vom exploata in toate formele pentru a-i face pe copii sa revina acasa mai autonomi, mai comunicativi, si de ce nu, mai responsabili.
Nu este prea devreme sa ii implicam pe micii prescolari in activitati outdoor, sa le insuflam dragostea pentru natura si pentru munte. Odata facut pasul ”plecatului de acasa”, restul va veni de la sine sub forma unei frumoase si memorabile povesti.

Metoda aleasa in tabara de schi pentru copii prescolari este bazata pe joc, astfel copii sunt mult mai receptivi si deschisi la jocul “de-a alunecatul”. Sezonul trecut am scris un articol pe blogul nostru, articol in care puteti gasi cateva recomandari utile in cazul in care va trimiteti copilul in prima lui tabara. Il puteti gasi aici, si speram sa va fie de ajutor.

5-7 ani

Cursul de schi va fi sustinut de instructorii Himalaya Travel. In prima zi vom face o evaluare a nivelului fiecaruia in functie de care vom alcatui grupele (aprox. 5-6 copii/grupa). Participantii pot trece de la o grupa la alta in functie de reevaluarile zilnice facute de instructori.

Transportul pe cablu se calculeaza la sfarsitul taberei in functie de numarul de urcari.

Cei ce nu au echipament personal (schiuri, clapari, bete) pot inchiria de la fata locului sub indrumarea personalului nostru.

Pensiunea Casa Saxonia ★★★, Str. Caraiman nr. 32, 505400, Rasnov (camere duble sau triple). Casa Saxonia se afla la 15 minute de mers cu masina de partiile din Poiana Brasov.

Avem asigurate 3 mese pe zi (ora 8:00, 16:30 si 20:30).

2130 RON

Înscrie-te în tabără