Hintertux

17-23 decembrie 2021 // 8-17 ani

Hintertux este o localitate micuta, situata la altitudinea de 1500m, cunoscuta mai ales pentru domeniul schiabil de dimensiuni remarcabile (86 km de partii, cu toate gradele de cunoastere), si pentru impresionantul ghetar, pe care se poate schia tot timpul anului.

Asadar haideti sa ne bucuram impreuna de atmosfera plina de magie si zapada de dinainte de Craciun! Se simte mirosul bradului impodobit si toata lumea se pregateste sa faca si mai ales sa desfaca cadourile. Strazile sunt frumos luminate si colindele rasuna de peste tot, iar noi avem kilometri intregi de zapada sub talpile schiurilor!

8-17 ani

Cursul de schi va dura 6 zile si va fi sustinut de instructorii Himalaya Travel. In prima zi vom face o evaluare a nivelului fiecaruia in functie de care vom alcatui grupele (aprox. 7 copii/grupa). Participantii pot trece de la o grupa la alta in functie de reevaluarile zilnice facute de instructori. Vom fi pe partie la aprox. 9:30 dimineata si vom schia pana la aprox. ora 16.00, cu o pauza in jurul orei 12.00. Conditia de participare in tabara de schi din Austria este ca schiorul sa aiba un nivel mediu sau avansat, respectiv sa poata cobori autonom cu schiurile paralele o partie rosie (de dificultate medie).

Skipass-ul pentru este asigurat pentru 6 zile si inclus in pretul taberei

Cei ce nu au echipament personal (schiuri, clapari, bete) pot inchiria de la fata locului sub indrumarea personalului nostru.

Pensiune de 3* (Ferienhaus Sonne din Hintertux), rezervata doar pentru noi (7 nopti de cazare).

Avem asigurate două mese pe zi (ora 8:00 si 20:30).

890 EUR + zbor + transfer

Înscrie-te în tabără