Tabere pentru elevi (8-17 ani)

Tabăra pentru elevi face parte dintr-un program creat special de Himalaya Travel, deoarece aceștia se află într-o etapă importantă a vieții, care necesită mijloace de educaţie distincte şi specifice vârstei. Himalaya Travel reprezintă pasiunea unor oameni dedicați, profesioniști, dornici de a participa la dezvoltarea armonioasă a copiilor. Echipa noastra își propune să scoată în evidență potențialul individual al fiecărui copil, să îi insufle dorința de autoevaluare și puterea de a avea încredere în forțele proprii. Cu puțin ajutor visele lor prind contur, noile provocări le vor dezvolta spiritul de echipă și vor contribui la cunoașterea personală și interpersonală.

Frumusețile naturii, educația ecologică și cultivarea spiritului sportiv, aerul curat și voia bună ne vor fi buni prieteni pe tot parcursul taberelor. Tabăra pentru elevi face parte din programele noastre educaționale care promovează dragostea pentru munte și dezvoltarea copiilor într-un mediu natural și armonios. 

Taberele Himalaya Travel se împart în funcție de sezon (vară și iarnă), se desfășoară atât în țară, cât și în străinatate și cuprind activități potrivite pentru fiecare grupă de vârstă, desfășurate preponderent în mijlocul naturii (Parcul National Piatra Craiului, Tara Fagarasului, Muntii Apuseni, Muntii Dolomiti, Insula Thassos etc.).

Pe parcursul verii cei mici vor descoperi tainele munților și a drumețiilor în natură, vor face primii pași în perete și vor descoperi cele mai frumoase locuri. Vor mai învăța despre:

  • supraviețuire
  • construirea de adăposturi
  • vor experimenta elemente de orientare turistică, faună și floră, diverse mesteșuguri
  • vor participa la ateliere de creație
  • se vor da cu bicicletele
  • vor căuta comori

…toate contribuind la pregătirea pentru o viață sănătoasă și echilibrată.

Iarna propunem tabere de schi și snowboard în România și Austria, alături de instructori autorizați, cu o mare dorință de a insufla copiilor pasiunile lor și importanța apropierii de natură.

Himalaya Travel este locul în care am adunat cu multă pasiune visele copiilor și dorințele părinților, locul în care am deschis aripi colorate.