Ski Juwel

3-9 ianuarie 2022 // 8-17 ani

Cu 45 de instalatii moderne de transport pe cablu, Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau se afla in topul celor mai bune statiuni destinate familiilor si copiilor din Tirol. Sezonul de schi se deschide in decembrie si se incheie in aprilie, astfel ca in ianuarie vom avea partiile perfect pregatite.

Pentru luna ianuarie, Ski Juwel este domeniul schiabil optim, indeajuns de extins si cu partii late care satisfac orice nivel de schi, altitudinea domeniului nu este prea mare astfel ca nu va fi foarte frig pentru copii, iar zapada vom gasi cu siguranta din belsug.

8-17 ani

Cursul de schi va dura 5 zile si va fi sustinut de instructorii Himalaya Travel. In prima zi vom face o evaluare a nivelului fiecaruia in functie de care vom alcatui grupele (aprox. 7 copii/grupa). Participantii pot trece de la o grupa la alta in functie de reevaluarile zilnice facute de instructori. Vom fi pe partie la aprox. 9:30 dimineata si vom schia pana la aprox. ora 16.00, cu o pauza in jurul orei 12.00. Conditia de participare in tabara de schi din Austria este ca schiorul sa aiba un nivel mediu sau avansat, respectiv sa poata cobori autonom cu schiurile paralele o partie rosie (de dificultate medie).

Skipass-ul pentru este asigurat pentru 5 zile si inclus in pretul taberei

Cei ce nu au echipament personal (schiuri, clapari, bete) pot inchiria de la fata locului sub indrumarea personalului nostru.

Pensiune de 3* (Gasthof Schneerose), rezervata doar pentru noi (6 nopti de cazare). Aceasta se afla in localitatea Oberau, beneficiind de camere duble cu baie proprie.

Avem asigurate micul dejun si cina (ora 8:00 si 20:00). Pranzul va fi servit pe partie si nu este inclus in pretul taberei. Pentru masa de pranz va recomandam un buget de 10-15 EUR/zi.

1.380 EURO

Înscrie-te în tabără