Vacanta scolilor particulare

Taberele din vacanta scolilor particulare fac parte dintr-un program special creat pentru elevi si adolescenti, deoarece acestia se afla intr-o etapa importanta a vietii, care necesita mijloace de educatie distincte si specifice varstei.

Perioada vacantelor este asteptata in fiecare an cu sufletul la gura de fiecare copil. Sunt acele perioade ale anului in care ne bucuram alaturi de cei mici si mari de natură si miscare. Consideram ca educatia non-formala pe care o propunem prin intermediul taberelor este cel putin la fel de importanta ca si educatia formala din scoala.  

Activitatile in natura pe care le desfasuram, fie că este vorba despre schi, snowboard, mountain-bike, escalada sau drumetie, presupun libertate de exprimare, placerea de cunoastere si de dezvoltare a propriei persoane. 

Himalaya Travel reprezinta pasiunea unor oameni dedicati, profesionisti, dornici de a participa la dezvoltarea armonioasa a copiilor. Echipa noastra isi propune sa scoata in evidenta potentialul individual al fiecarui copil, sa ii insufle dorinta de autoevaluare si puterea de a avea incredere in fortele proprii. Cu putin ajutor visele lor prind contur, noile provocari le vor dezvolta spiritul de echipa si vor contribui la cunoasterea personala si interpersonala.

Himalaya Travel este locul in care am adunat cu multa pasiune visele copiilor si dorintele parintilor, locul in care am deschis aripi colorate.