Vacanțe școlare

Perioada de vacanțe școlare este așteptată în fiecare an cu sufletul la gură de fiecare copil. Sunt acele perioade ale anului în care ne bucurăm alături de cei mici și mari de natură și mișcare. Considerăm că educația non-formală pe care o propunem prin intermediul taberelor organizatei în aceste vacanțe școlare este cel puțin la fel de importantă ca și educația formală din școală.  

Activitățile în natură pe care le desfașurăm, fie că este vorba despre schi, snowboard, mountain-bike, escaladă sau drumeție, presupun libertate de exprimare, plăcerea de cunoaștere și de dezvoltare a propriei persoane. 

Profităm din plin de toate perioadele libere pe care sistemul de învățământ le stabilește și, de cum aflăm programul vacanțelor școlare, planificăm următoarele destinații și aventuri. Așadar, pentru perioada următoare avem un program inedit, cu locuri reprezentative pentru România și ideale pentru tematicile propuse, ferite de aglomerația și căldura orașelor (Parcul Național Piatra Craiului, Țara Făgărașului, Podișul Hârtibaciului etc.). Pe lângă acestea am propus și două tabere în Austria și Grecia, pentru a putea experimenta noi culturi și a ne bucura de noi peisaje. 

Sezonul de tabere de primăvară și vară ne așteaptă cu destinații deja rămase în inima noastră, precum Râșnov, Viștișoara, Izverna, Cornățel etc. și cu locuri noi de explorat și adăugat în albumul cu amintiri și povești frumoase din timpul vacanței. Dacă îți place zăpada, distracția și alunecarea pe zăpadă, atunci sigur trebuie să vii în taberele de ski și snowboard din sezonul de iarnă, organizate în Poiana Brașov. Vei cunoaște instructorii pasionați din echipa Himalaya Travel, vei învăța din experiența lor și te vei bucura alături de colegii și prietenii de tabără.