Weekend family

3-6 februarie 2022

Va propunem un weekend in care parintii pot participa alaturi de copiii lor la o “mini-tabara”, unde sunt asteptati la cursurile de schi atat cei mici, cat si cei mari. Ne vom imparti in grupe separate – adultii cu adultii si copiii cu copiii, in primul rand datorita metodicii diferite de predare. Cursurile sunt sustinute de instructorii Himalaya Travel si sunt dedicate atat incepatorilor, cat si intermediarilor sau avansatilor. Grupele de curs vor fi organizate in functie de nivelul de cunostinte al participantilor.

In cazul in care nu puteti ajunge la locul cazarii cu masina proprie, va rugam sa ne solicitati ajutorul.

Haideti sa petrecem un sfarsit de saptamana plin de zapada si voie buna!

5…99 ani :)

Cursurile de schi sunt dedicate atat parintilor, cat si copiilor si se intaind pe durata a trei zile (4,5 si 6 februarie). Acestia vor fi impartiti in grupe separate – adultii cu adultii si copiii cu copiii, in primul rand datorita metodicii diferite de predare. Cursurile dureaza pot dura de la 2-3 ore pe zi pana la 5-6 ore pe zi  in functie de disponibilitatea participantilor. Cursurile sunt sustinute de instructorii Himalaya Travel si sunt dedicate atat incepatorilor, cat si intermediarilor sau avansatilor. Grupele de curs vor fi organizate in functie de nivelul de cunostinte al participantilor.

Transportul pe cablu se calculeaza la sfarsitul excursiei in functie de numarul de urcari si se achita separat la final de excursie.

Cei ce nu au echipament personal (schiuri, clapari, bete) pot inchiria de la fata locului sub indrumarea personalului nostru.

Hotel Ana Sport ☆☆☆☆ din Poiana Brașov, aflat la poalele pârtiei, lângă telecabină. Cazarea se face pentru trei nopti.

  • Camere triple cu baie, încălzire în podea
  • Acces la SPA în cazul în care este deschis (piscină interioară, hot tub exterior, saună, centru fitness)
  • Restaurant ”à la carte”
  • Recepție 24/7
  • Centru de închirieri echipament de schi propriu unde ne vom depozita echipamentele

Avem asigurate 3 mese pe zi (ora 8:00, 16:30 si 20:30). Prima masa servita va fi cina din data de 3 februarie, ultima masa va fi pranzul din 6 februarie.

Sunteti asteptati la Hotel Ana Sport****, Poiana Brasov. Hotelul asigura parcarea gratuita pentru clientii lui.

adult = 2050 RON

copil >12 ani = 1850 RON

copil <12 ani = 1680 RON Pentru inchirieri si cablu, trimiteti-ne vă rugăm un e-mail la [email protected] si vom reveni cu detalii.

Înscrie-te la Weekend Family!