Weekend family

4-6 martie 2022

Evenimentele Weekend Family au aparut in urma dorintei unor parinti de a-i insoti pe copii in tabara. Va propunem asadar un weekend in care parintii pot participa alaturi de copiii lor la o “mini-tabara”, unde sunt asteptati la cursurile de schi atat cei mici, cat si cei mari. Ne vom imparti in grupe separate – adultii cu adultii si copiii cu copiii, in primul rand datorita metodicii diferite de predare. Cursurile sunt sustinute de instructorii Himalaya Travel si sunt dedicate atat incepatorilor, cat si intermediarilor sau avansatilor. Grupele de curs vor fi organizate in functie de nivelul de cunostinte al participantilor.

In cazul in care nu puteti ajunge la locul cazarii cu masina proprie, va rugam sa ne solicitati ajutorul.

Haideti asadar sa schiem impreuna si sa ne cunoastem mai bine la un pahar de vorba!
Va asteptam sa petrecem un sfarsit de saptamana plin de zapada si voie buna!

5…99 ani :)

Cursurile de schi sunt dedicate atat parintilor, cat si copiilor. Acestia vor fi impartiti in grupe separate – adultii cu adultii si copiii cu copiii, in primul rand datorita metodicii diferite de predare. Cursurile dureaza pot dura de la 2-3 ore pe zi pana la 5-6 ore pe zi in functie de disponibilitatea participantilor. Cursurile sunt sustinute de instructorii Himalaya Travel si sunt dedicate atat incepatorilor, cat si intermediarilor sau avansatilor. Grupele de curs vor fi organizate in functie de nivelul de cunostinte al participantilor.

Transportul pe cablu se calculeaza la sfarsitul taberei in functie de numarul de urcari.

Cei ce nu au echipament personal (schiuri, clapari, bete) pot inchiria de la fata locului sub indrumarea personalului nostru.

Pensiunea Casa Saxonia ★★★, Str. Caraiman nr. 32, 505400, Rasnov (camere duble sau triple). Casa Saxonia se afla la 15 minute de mers cu masina de partiile din Poiana Brasov.

Avem asigurate 3 mese pe zi (ora 8:00, 16:30 si 20:30).

Pretul este de 1050 adulti sau copii>12 ani, 950 copil<12 ani (cazare,mese,cursuri), 900 ron/adult care nu doreste cursuri de schi (cazare si mese)

Pentru inchirieri si cablu, trimiteti-ne vă rugăm un e-mail la [email protected] si vom reveni cu detalii.

Înscrie-te la Weekend Family!