Weekend family

4-6 martie 2022

Evenimentele Weekend Family au apărut în urma dorinței unor părinți de a-i însoți pe copii în tabără. Considerăm că tabăra le este destinată exclusiv copiilor, ea fiind o oportunitate că aceștia să facă un pas spre independență, să se integreze, să comunice și să se bucure alături de ceilalți copii. 

Propunem totuși un weekend în care părinții pot participa alături de copiii lor la o “mini-tabără”, unde sunt așteptați la cursurile de schi atât cei mici, cât și cei mari. Ne vom împărți în grupe separate – adulții cu adulții și copiii cu copiii, în primul rand datorită metodicii diferite de predare. Cursurile sunt susținute de instructorii Himalaya Travel și sunt dedicate atat începătorilor, cat și intermediarilor sau avansaților. Grupele de curs vor fi organizate în funcție de nivelul de cunoștințe al participanților.

Ne vom caza la Pensiunea Casa Saxonia 3* din Râșnov, la 15 minute de mers cu mașina de pârtiile din Poiana Brașov. În cazul în care nu puteți ajunge la locul cazării cu mașina proprie, va rugam să ne solicitați ajutorul. Activitățile de după schi sunt menite să ne antreneze echilibrul, comunicarea, simțul umorului și starea de bine (plimbări, jocuri, concursuri, ateliere de creație, seri tematice etc).

Un alt aspect din cadrul evenimentului Weekend Family este că puteți cunoaște Echipa Himalaya Travel și că putem sta la un pahar de vorbă după ziua de schi, într-un altfel de cadru decât la telefon sau pe email. 

Vă așteptăm să petrecem un sfârșit de săptămână plin de zăpadă și voie bună!

5…99 ani :)

Cursurile de schi sunt dedicate atat parintilor, cat si copiilor. Acestia vor fi impartiti in grupe separate – adultii cu adultii si copiii cu copiii, in primul rand datorita metodicii diferite de predare. Cursurile dureaza pot dura de la 2-3 ore pe zi pana la 5-6 ore pe zi in functie de disponibilitatea participantilor. Cursurile sunt sustinute de instructorii Himalaya Travel si sunt dedicate atat incepatorilor, cat si intermediarilor sau avansatilor. Grupele de curs vor fi organizate in functie de nivelul de cunostinte al participantilor.

Transportul pe cablu se calculeaza la sfarsitul taberei in functie de numarul de urcari.

Cei ce nu au echipament personal (schiuri, clapari, bete) pot inchiria de la fata locului sub indrumarea personalului nostru.

Pensiunea Casa Saxonia ★★★, Str. Caraiman nr. 32, 505400, Rasnov (camere duble sau triple). Casa Saxonia se afla la 15 minute de mers cu masina de partiile din Poiana Brasov.

Avem asigurate 3 mese pe zi (ora 8:00, 16:30 si 20:30).

Pretul este de 950 adulti sau copii>12 ani, 850 copil<12 ani (cazare,mese,cursuri), 800 ron/adult care nu doreste cursuri de schi (cazare si mese)

Pentru inchirieri si cablu, trimiteti-ne vă rugăm un e-mail la [email protected] si vom reveni cu detalii.

Înscrie-te la Weekend Family!