Evenimentele Weekend Family au aparut in urma dorintei unor parinti de a-i insoti pe copii in tabara. Consideram ca tabara le este destinata exclusiv copiilor, ea fiind o oportunitate ca acestia sa faca un pas spre independenta, sa se integreze, sa comunice si sa se bucure alaturi de ceilalti copii, astfel incat va propunem acest weekend in care parintii pot participa alaturi de copiii lor la o “mini-tabara”. Sunt asteptati la cursurile de schi atat cei mici, cat si cei mari. Ne vom imparti in grupe separate – adultii cu adultii si copiii cu copiii, in primul rand datorita metodicii diferite de predare. Cursurile sunt sustinute de instructorii Himalaya Travel, iar grupele de curs vor fi organizate in functie de nivelul de cunostinte al participantilor. Ne vom caza la Pensiunea Casa Saxonia 3* din Rasnov, la 15 minute de mers cu masina de partiile din Poiana Brasov. In cazul in care nu puteti ajunge la locul cazarii cu masina proprie, va rugam sa ne solicitati ajutorul. Activitatile de dupa schi sunt menite sa ne antreneze echilibrul, comunicarea, simtul umorului si starea de bine (plimbari, jocuri, concursuri, ateliere de creatie, seri tematice etc).
In cadrul evenimentului Weekend Family puteti cunoaste Echipa Himalaya Travel si putem sta la un pahar de vorba dupa ziua de schi, intr-un altfel de cadru decat la telefon sau pe email.
Va asteptam sa petrecem un sfarsit de saptamana plin de zapada si voie buna!

PERIOADA: 9-12 mar. 2023 (joi-duminica)

VARSTA: ADULTI SI COPII (Weekend Family)

ZONA: Poiana Brasov (cazare in Rasnov)

TEMATICA: Un weekend de schi pentru parinti si copii

CURSUL DE SCHI: Cursurile de schi se desfasoara pe durata a 3 zile si sunt dedicate atat parintilor, cat si copiilor. Acestia vor fi impartiti in grupe separate – adultii cu adultii si copiii cu copiii, in primul rand datorita metodicii diferite de predare. Cursurile pot dura de la 2-3 ore pe zi pana la 5-6 ore pe zi in functie de disponibilitatea participantilor. Cursurile sunt sustinute de instructorii Himalaya Travel si sunt dedicate atat incepatorilor, cat si intermediarilor sau avansatilor. Grupele de curs vor fi organizate in functie de nivelul de cunostinte al participantilor.

ALTE ACTIVITATI: Sambata, dupa orele de schi, intre 17.30 si 19.30, timp de doua ore, copiii vor avea un program distractiv-educativ alaturi de echipa noastra. Acestea pot fi activitati menite sa le antreneze echilibrul, comunicarea, simtul umorului si starea de bine: o plimbare, jocuri, concursuri, ateliere de creatie, sau o seara tematica.

SKIPASS: Transportul pe cablu se calculeaza la sfarsitul taberei in functie de numarul de urcari. Vezi capitolul “extracosturi”.

CAZAREA: Pensiunea Casa Saxonia , Str. Caraiman nr. 32, 505400, Rasnov (camere duble sau triple). Casa Saxonia se afla la 15 minute de mers cu masina de partiile din Poiana Brasov.

MASA: Avem asigurate 3 mese pe zi si gustari, mancarea este gatita zilnic, proaspata.

ASISTENTA SI SUPRAVEGHERE: Spre deosebire de taberele de schi, unde copiii sunt toata ziua sub supravegherea noastra, la Weekend Family responsabilitatea echipei Himalaya Travel se extinde exclusiv asupra orelor programului de schi si a activitatilor distractiv-educative pe care le putem organiza dupa amiaza. In restul timpului (la ora trezirii, la masa, si in general in afara orelor de program sustinut de catre echipa noastra), responsabilitatea supravegherii copiilor revine integral parintilor.

PLECARE: Sunteti asteptati la locul cazarii, Casa Saxonia, pe data de 9 martie, la ora 19:00.

INTOARCERE: Weekendul se termina pe 12 martie, dupa schi si masa de pranz, respectiv la ora 16:30.

INCHIRIERE ECHIPAMENT: Cei ce nu au echipament personal (schiuri, clapari, bete) pot inchiria de la fata locului sub indrumarea personalului nostru. Pret: vezi mai jos capitolul “Extracosturi”.

PRETUL: 1690 adulti sau copii>12 ani, 1590 copil<12 ani (cazare,mese,cursuri), 1350 ron/adult care nu doreste cursuri de schi (cazare si mese) + extracosturi inchiriere echipament si transport pe cablu EXTRACOSTURI: Costurile finale transport pe cablu / categorii (calcule pentru Weekend Family, trei zile de schi):

Copii <12 ani - Incepatori - aprox. 120 RON (praguri: 90-100-120-140-160) Copii <12 ani - Intermediari - aprox. 180 RON (praguri: 160-180-200-220 RON) Copii <12 ani - Avansati - aprox. 240 RON (praguri: 190-210-230-240-260-290 RON) Copii >12 ani sau Adulti – Incepatori – aprox. 140 RON (praguri: 90-100-120-140-160 RON)
Copii >12 ani sau Adulti – Intermediari – aprox. 250 (praguri: 170-200-220-250-270-300 RON)
Copii >12 ani sau Adulti – Avansati – aprox. 340 RON (praguri: 280-310-340-370-400 RON)

In functie de numarul de urcari, participantii la curs se pot incadra intr-unul din pragurile mentionate in dreptul fiecarei categorii. Exemplu: un incepator copil poate plati pentru transportul pe cablu 90-100-120-140-160 RON; in functie de numarul de urcari cu teleschiul, babyschiul sau gondola deoarece unii copii vor schia mai mult decat am estimat initial, altii mai putin.

Nu trebuie sa reprezinte un motiv de ingrijorare faptul ca nu stiti in ce categorie (nivel) sa incadrati copilul sau pe dumneavoastra. Daca de exemplu ati apreciat eronat nivelul avansat, copilul sau dvs. fiind un intermediar, noi vom sesiza asta in prima zi de testare, plasandu-va in grupa potrivita nivelului dvs.

Inchirierea echipamentului de schi:

Copii:

Schiuri, clapari, bete 60 RON/zi
Casca 5 RON/zi

*Se vor calcula 3 zile de inchiriere, respectiv 180 RON/echipament/tabara (fara casca) sau 195 ron echipament/tabara (cu casca)
*Inchirierea separata a articolelor costa dupa cum urmeaza (schiuri – 35 RON/zi, clapari – 25 RON/zi, bete – 5 RON/zi, casca – 5 RON/zi)
*Recomandam ca fiecare sa vina cu casca personala

Adulti:

Schiuri, clapari, bete 60 RON/zi
Casca 10 RON/zi

*Se vor calcula 3 zile de inchiriere, respectiv 180 RON/echipament/tabara (fara casca) sau 195 ron echipament/tabara (cu casca)
*Inchirierea separata a articolelor costa dupa cum urmeaza (schiuri – 35 RON/zi, clapari – 25 RON/zi, bete – 5 RON/zi, casca – 5 RON/zi)
*Recomandam ca fiecare sa vina cu casca personala

Înscriere

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Toate taberele de schi din acest sezon

TabăraPerioada LocatiaCazareaVARSTAPRET

La schi în Sinaia în vacanța de Paște

8-14 apr. 2023 SinaiaPensiunea La Cristina8-17 ani 2480 RON

La schi pe ghețar în vacanța de Paște (Pitztaler Gletscher)

8-14 apr. 2023Austria, Pitztaler Haus Tyrol8-17 ani 1380 EUR