Weekend Family doar pentru tine și ai tăi!

Solicită-ne un weekend personalizat pentru dorințete tale! Poți face echipă cu familia ta în aventurile pe care ți le pregătim sau îi poți lăsa pe copii cu noi să ți-i aducem seara alergați pe toate coclaurile. Tu alegi!

Familiei tale. Poți chema și alte familii prietene cu care vrei să-ți petreci weekendul. 

Atât adulții cât și copiii din familie. Un ghid poate pleca în tură cu toată familia, sau putem organiza ture pentru copii separate de cele ale adulților.

Un ghid poate susține și îndruma maximum patru persoane. Dacă dorești să ai o experiență în familie, atunci vom organiza programul în funcție de cel mai mic și mai puțin rezistent din echipă. Dacă dorești să facem grupe de copii separate de cele de adulți, nu rămâne decât să facem o evaluare și să decidem împreună de câți ghizi este nevoie.

Mountain-bike, escaladă sau ture montane.

În principiu oriunde, cu precădere în Bucegi, Piatra Craiului, Piatra Mare, Ciucaș sau Făgăraș.

Putem gândi acest weekend după cum îți dorești. Te poți bucura de confortul unei unități de cazare, sau îți putem facilita experiența dormitului la cort, în natură. Tu alegi!

Venim noi cu echipametul de escalada sau de campare. Pentru turele de MTB trebuie să veniți cu bicicletele voastre sau va putem îndruma de unde să închiriați.

110 eur pe zi/ familie (sau max. 4 persoane).

Prețul include ghidajul și planificarea premergătoare evenimentului, realizarea programului, consiliere privind alegerea cazării, echipamentului, a închirierii acestuia dacă este cazul.

Prețul nu include cazarea și transportul ghidului.

50 ron/weekend închiriere cort + izopren. Sac de dormit gratis în limita stocului pe care îl avem.

Pentru a rezerva un weekend și a obține o ofertă, te rugăm să ne scrii la i[email protected], spunându-ne: 

  • Data/datele
  • Numele și vârstele participanților
  • Vineri-duminică? sâmbătă-duminică?
  • Ce îți dorești să facem?  – mountain-bike, drumeție, escalada, un mix? 
  • La pensiune sau la cort?