Weekend Family pe schiuri

15-17 martie 2024

Weekend-ul Family a luat naștere din dorința unor părinți de a-și petrece timpul alături de piticii lor într-o tabără organizata de noi. Ne-a surâs ideea acestei întâlniri cu voi pentru a ne cunoaște mai bine și a fi mai aproape de nevoile voastre. Noi credem că tabăra ar trebui să fie playground-ul perfect pentru copii, unde să-și dezvolte independența, să socializeze, să comunice și să se distreze alături de alți prieteni de-ai lor.

Așadar vă propunem un weekend de “mini-tabără” unde părinții sunt invitați să se alăture cursurilor de schi alături de copilași, grupele de schi vor fi formate în funcție de nivelul vostru de cunoștințe. Seara împărțim un pahar de vin și idei multe și crețe. Dacă vremea ne permite ne putem întinde și la un foc de tabără. Sâmbătă după amiaza după ce ne întoarcem de la schi și luăm masa de prânz, vom face o vizită la panoul de escaladă să ne încercăm puterile și echilibrul pe prizele de escaladă de la Brașov.

Ne vom caza la Pensiunea Casa Saxonia 3* din Râșnov (camere duble și triple), la doar 15 minute de condus de pârtiile din Poiana Brașov. Dacă nu vă descurcați cu mașina personală, sunați-ne, suntem aici să vă ajutăm.

Suntem nerăbdători să petrecem un weekend plin de zăpadă și voie bună alături de voi!

VÂRSTA: ADULȚI ȘI COPII (Weekend Family)

PERIOADA: 15-17 martie 2024

TEMATICA: Un weekend de schi pentru părinți și copii

CAZARE ȘI MASĂ: Pensiunea Casa Saxonia ★★★, Str. Caraiman nr. 32,  Râșnov (camere duble sau triple), cu 3 mese/ zi + gustări.

TRANSPORT: Sunteți așteptați la locul cazării, Casa Saxonia, pe data de 15 martie, începând cu ora 18:00, iar distracția se termină duminică 17 martie, după schi și masa de prânz, respectiv la 16:30. Transportul la pârtie și înapoi, precum și transportul la Brașov în după amiaza de sâmbătă este inclus în prețul pachetului și se face cu microbuzele noastre.

PREȚ:

1440 RON adulți sau copii>12 ani

1360 RON copil<12 ani 1120 RON/adult care nu dorește cursuri de schi + extracosturi închiriere echipament (dacă este cazul) și transport pe cablu CURSUL DE SCHI: Cursurile de schi se desfășoară pe durata a 2 zile și sunt dedicate atât părinților, cât și copiilor. Aceștia vor fi împărțiți în grupe separate – adulții cu adulții și copiii cu copiii, în primul rând datorită metodicii diferite de predare. Cursurile pot dura de la 2-3 ore pe zi până la 5-6 ore pe zi în funcție de disponibilitatea participanților. Cursurile sunt susținute de instructorii Himalaya Travel și sunt dedicate atât începătorilor, cât și intermediarilor sau avansaților. Grupele de curs vor fi organizate în funcție de nivelul de cunoștințe al participanților.

ALTE ACTIVITĂȚI: Sâmbătă, după orele de schi, vom face o vizită la panoul de escaladă din Brașov unde cu siguranță cei mici se vor distra pe cinste.

SKIPASS: Transportul pe cablu se calculează la sfârșitul taberei în funcție de numărul de urcări. Vezi capitolul “extracosturi”.

ASISTENȚĂ ȘI SUPRAVEGHERE: Spre deosebire de taberele de schi, unde copiii sunt toată ziua sub supravegherea noastră, la Weekend Family responsabilitatea echipei Himalaya Travel se extinde exclusiv asupra orelor programului de schi și a activităților distractiv-educative pe care le putem organiza după amiaza. În restul timpului (la ora trezirii, la masă și în general în afara orelor de program susținut de către echipa noastră), responsabilitatea supravegherii copiilor revine integral părinților.

EXTRACOSTURI:

Costurile finale transport pe cablu/ categorii (calcule pentru Weekend Family, două zile de schi):
Copil <12 ani - Începători - aprox. 40 RON (praguri: 20-40-60 RON)
Copil <12 ani - Intermediari - aprox. 120 RON (praguri: 100-120-140 RON)
Copil <12 ani - Avansați - aprox 190 RON (praguri: 170-190-210 RON)

Adult sau adolescent >12 ani – Începători – aprox. 60 RON (praguri: 30-60-90 RON)
Adult sau adolescent >12 ani – Intermediari – aprox. 170 RON (praguri: 130-170-210 RON)
Adult sau adolescent >12 ani – Avansați – aprox. 250RON (praguri: 230-250-270 RON)

Mențiuni:
În funcție de numărul de urcări, participanții la curs se pot încadra într-unul din pragurile mentionate în dreptul fiecarei categorii. Exemplu: un copil începător poate plăti pentru transportul pe cablu 20-40-60 RON; în funcție de numărul de urcări cu teleschiul, babyschiul sau gondola deoarece unii copii vor schia mai mult decât am estimat inițial, alții mai puțin. Nu trebuie să reprezinte un motiv de îngrijorare faptul ca nu știți în ce categorie (nivel) să încadrați copilul sau pe dumneavoastră.

Închirierea echipamentului de schi:

Copii (4-17 ani):
Schiuri, clăpari, bețe 60 RON/zi
Cască 5 RON/zi
*Se vor calcula 2 zile de închiriere, respectiv 120 RON/echipament/excursie (fără cască) sau 130 ron echipament/excursie (cu cască)
*Închirierea separată a articolelor costă după cum urmează (schiuri – 35 RON/zi, clăpari – 25 RON/zi, bețe – 5 RON/zi, cască – 5 RON/zi)

Adulți:
Schiuri, clăpari, bețe 70 RON/zi
Cască 10 RON/zi
*Se vor calcula 2 zile de închiriere, respectiv 140 RON echipament/excursie (fără cască) sau 160 ron echipament/excursie (cu cască)
*Închirierea separată a articolelor costă după cum urmează (schiuri – 40 RON/zi, clăpari – 30 RON/zi, bețe – 10 RON/zi, cască – 10 RON/zi)

*Recomandăm ca fiecare să vină cu casca personală

Înscriere

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.