Ce se întamplă cu taberele verii 2020?

update 7 mai 2020

  • Taberele vor suporta modificări la nivelul numărului de participanți, logistică și organizare în funcție de reglementările din perioadele respective.
  • Cu două săptămâni înainte de fiecare tabără vom relua legătura cu fiecare dintre dvs. pentru a vă comunica structura grupului, modificări impuse, și sperăm să nu fie cazul, decizia de anulare sau reprogramare a taberei.
  • În cazul în care aveți plătite sume în avans pentru o tabăra, și nu mai doriți să participați, indiferent de motiv, va rugăm să ne comunicați acest lucru cel târziu cu două săptămâni înainte de începerea acesteia, urmând să reprogramăm. Întârzierea acestui răspuns poate atrage după sine pierderea sumei achitate în avans.
  • Până la 15 iunie, va oferim posibilitatea, dacă doriți, să nu plătiți avansul pentru înscrierea într-o tabăra din acest sezon, decât cu 3 săptămâni înainte de începerea acesteia. Va înțelegem îngrijorările și incertitudinea, și va putem pune pe lista înscrișilor doar pe baza unei solicitări scrise, pe care o puteți trimite la înscrieri@himalayatravel.ro.

Programul taberelor din vara 2020 este aici.