• Cursuri de schi

  pentru adulți și copii în Poiana Brașov

Școala de schi Himalaya Travel îți oferă lecții de schi și snowboard în Poiana Brașov chiar dacă ești debutant sau ai un nivel avansat. Siguranța, progresul și distracția vor fi prioritatea instructorilor noștri.

De ce să vii la cursurile noastre de schi?

Instructorii de schi Himalaya Travel sunt atestați FRSB sau ISIA, au o vastă pricepere atât în predatul orelor pentru adulți cât și pentru copii. Experiența celor 22 de ani pe pârtii ne recomandă atât pentru inițierea în domeniul schiului cât și pentru perfecționare. În jurul echipei noastre s-a clădit de-a lungul anilor de activitate, o comunitate minunată de părinți, copii și prieteni din care ai putea și tu să faci parte!

Ce îți propunem la cursurile de schi?

O zi de schi alături de instructorii noștri. De ce o zi și nu o oră? Pentru că experiența noastră ne-a arătat că deseori progresul este vizibil după o zi de schi cu un instructor experimentat, că volumul de informații și atmosfera destinsă de la cursurile noastre îți aduc la finalul orelor satisfacție și dorința de a reveni pe pârtie sau off piste cu mare drag. La mijlocul zilei luăm o pauză binemeritată cu mâncare, gustare, un ceai cald etc.

** În funcție de condițiile de zăpadă putem lucra pe orice pârtie de pe Valea Prahovei.

Cine poate participa alături de noi?

 • Pitici (5-7 ani)
 • Copii (8-12 ani)
 • Adolescenți (13-17 ani)
 • Adulți (vârsta n-are importanță)

*Cursurile sunt destinate atât începătorilor, cât și celor cu nivel de schi intermediar și avansat.

Prețurile zilei de schi

Ziua de schi cu HT include:

 • 5 ore pe pârtie cu o pauză la mijlocul zilei
 • contravaloarea transportului pe cablu pentru instructor

Prețul cursurilor nu include închirierea echipamentului de schi și contravaloarea transportului pe cablu pentru cursant.

În cazul grupurilor, este important ca nivelul de schi să fie omogen.

În cazul copiilor, îi putem integra într-un grup al taberelor noastre de schi dacă nivelul cursantului corespunde cu nivelul grupei formate de noi deja și dacă grupa nu depășește capacitatea optimă.

Prețurile zilei de schi pentru pitici

Pentru piticii 5-7 ani recomandăm jumătate de zi de schi (2 ore), deoarece au rezistență mai mică și totul trebuie să fie fun și în maxim confort.

DISCOUNT pentru mai multe zile de schi

 • peste 3 zile consecutive – discount 10%

Prețuri extra oră:

 • 1 oră – 180 RON/ persoană/ oră
 • 2-3 ore – 170 RON/ persoană/ oră
 • Peste 4 ore, inclusiv 4 ore  – se aplică pachetul mare (126 RON/oră)

Înscrie-te la cursuri!

Ca să organizăm grupe coerente, așa cum ne place să o facem și în tabere, ar fi ideal să ne anunți din timp (cu minim o săptămână – zece zile înainte).  Alege-ți așadar ziua folosind formularul de mai jos și te vom contacta noi. Pentru urgențe sau informări de ultimă oră: 0735.131.131. Te așteptăm cu drag și cu zăpadă :)

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.