• Cursuri de schi

    pentru adulți și copii în Poiana Brașov

Copilul vrea la schi, dar nu vrei să îl trimiți neapărat o săptămână de acasă?

Nici o problemă, îl poți lăsa cu noi pentru 4 ore de schi (plus o oră pauza de prânz) în Poiana Brașov, timp pe care îl poți petrece după pofta inimii. De ce în Poiană? Pentru că cei care o administrează s-au organizat impecabil în ultimii ani și ne dau încrederea că o vor face și în această iarnă. 

Așadar…tu câștigi timp pentru tine, iar copilul va ajunge mai stăpân pe el, în cadrul unei zile de schi ca-n tabără

Să nu cumva să crezi că nu poți participa și tu! Alătură-te cursului! Ziua de schi este “open”, pentru toată lumea, adulți sau copii. 

De ce să vii la cursurile noastre de schi?

Pentru că investiția cea mai utilă este în nivelul de schi pe care îl ai și pe care nu poți să-l cumperi de la nici un magazin de echipament. Și pentru că în jurul echipei noastre s-a clădit de-a lungul celor 19 ani de activitate, o comunitate minunată de părinți, copii și prieteni din care ai putea și tu să faci parte!

Cine poate participa?

  • Orice adult (<90 ani)
  • Orice copil (>7ani)
  • Individual sau grupuri de copii/adulți

*Cursurile sunt destinate atât începătorilor, cât și celor cu nivel de schi intermediar și avansat.
*Prețul cursurilor nu include închirierea echipamentului de schi si contravaloarea transportului pe cablu.

Înscrie-te la cursuri!

Ca să organizăm grupe coerente, așa cum ne place să o facem și în tabere, ar fi ideal să ne anunți din timp (cu minim o săptămână – zece zile înainte).  Alege-ți așadar ziua folosind formularul de mai jos și te vom contacta noi. Pentru urgențe sau informări de ultimă oră: 0735.131.131. Te așteptăm cu drag și cu zăpadă :)

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.