• sezon tabere 2023

  - schi
  - drumeție
  - mountain-bike
  ...& more

Cu o experiență de peste 20 ani Himalaya Travel își propune să le insufle copiilor dorința de a pleca de acasă cu ușurință și de a petrece zile memorabile, fie ele pe schiuri, pe bicicletă, pe poteci bătătorite sau mai puțin umblate, la cățărat sau explorând cotloane mai puțin știute din sate și orașe.

Activitatea noastră se împarte cu precădere între cele două sezoane:

 • de iarnă, când organizăm tabere de schi atât în țară cât și în Austria și
 • de vară, unde tematica taberelor este diversificată: MTB, escaladă, echitație, drumeție, fotografie, treasure hunt sau tabere la cort

Programele taberelor Himalaya Travel sunt astfel concepute încât să le ofere copiilor un mediu sigur, antrenant și captivant, unde aceștia să își dezvolte abilitățile sociale, de luare a deciziilor, de lucru în echipă, totul condimentat cu multă distracție și voie bună.

Și pentru că încercăm să ținem cont de sugestiile primite de la părinții care ne aleg an de an, am implementat și opțiunile de cursuri de schi, ture de o zi sau programul de inițiere în MTB.

Tabere de schi în Poiana Brașov și Azuga

sezon 2023-2024

Iarna vine la pachet cu cele mai frumoase momente din an pentru noi, iubitorii schiului și ai zăpezii, momente pe care ne-am dorit să le prelungim pentru toată viața. Din bucuria pe care ne-a adus-o schiul,  și din dorința de a sta cât mai mult timp cu schiurile și clăparii în picioare s-a închegat în urmă cu 20 de ani primul nucleu al echipei HT.

De atunci am început să fim prezenți pe pârtiile din Valea Prahovei și Poiana Brașov cu grupuri de copii care au făcut primele viraje alături de noi, ajungând în ultimii 15 ani la un număr mediu de aproximativ 25 de tabere/sezon. Iarnă de iarnă am stat pe schiuri, printre copiii din care am făcut schiori mai buni cu fiecare sezon petrecut împreună.

Am căutat să ne perfecționăm permanent, să ne organizăm cât mai bine, dar cel mai important, să ne bucurăm ca niște copii de zilele cu zăpadă proaspătă dinPoiană sau Azuga, atunci când pasiunea pentru schi devine numitorul comun al tuturor generațiilor.

În acest sezon (decembrie 2023 – martie 2024) organizăm tabere de schi în Poiana Brașov și Azuga. Copiii vor schia între 4-5 ore pe zi, alături de echipa nostră de instructori autorizați, în grupe de niveluri diferite de aproximativ 6 copii, iar după-amiază vor avea diverse activități de socializare și distracție. În prețul taberelor sunt incluse cazarea, masa, transportul din București la munte și retur, transportul la pârtie, gustările de pe pârtie, orele de schi și programul de după amiază. Nu sunt incluse închirierea echipamentului de schi și transportul pe cablu.

SEZON 2023-2024

PERIOADE, CAZARE, PREȚ:

PerioadaTabăraPensiunea VârstaPreț
110-15 martie 2024 (duminică-vineri)2

Preșcolari II

Poiana BrașovCasa Saxonia (Râșnov)5-7 ani 2250 RON + extracosturi
215-17 martie 2024 (vineri-duminică)tabere de schi (2)

Weekend family

Poiana BrașovCasa Saxonia (Râșnov)Copii + părinți1440 RON + extracosturi
331 mar. - 6 apr. 2024 (dum.-sâmbătă)tabere de schi (2)

Tabără de schi în Poiana Brașov

Poiana BrașovCasa Saxonia (Râșnov)8-17 ani 2590 RON + extracosturi
427 apr. - 03 mai 2024  (sâmbătă-vineri)tabere de schi (2)

Hintertux - la schi pe ghețar

Zboruri: 27.04.24 OTP 19:20 MUC 20:30 03.05.24 MUC 15:40 OTP 18:35
HintertuxGlockenstuhl Pension (Finkenberg)8-17 ani1,380 €

CURSURILE DE SCHI:

 • Sunt asigurate de instructorii acreditați Himalaya Travel și vor începe cu o evaluare a nivelului fiecăruia în funcție de care vor fi alcătuite grupele (aprox. 6 copii/grupă).
 • Vom schia 4-5 ore/zi, cu o pauză de 30 minute, când este asigurată o gustare.
 • Participanții pot trece de la o grupă la altă în funcție de reevaluările zilnice făcute de instructori.

DUPĂ AMIAZĂ instructorii noștri organizează diverse activități de socializare/coordonare/distracție (ex. workshop de siguranță pe pârtii, analiză tehnică a claselor de schi și autoevaluare video, jocuri creative, ieșire la centrul de agrement Poiana Brașov, o după-amiază outdoor cu plimbări sau săniuș).

DESPRE POIANA BRAȘOV:

– 24km de pârtie
– Altitudine de bază 1020m, altitudine maximă 1799m
– Nivelul zăpezii: de obicei peste 80cm constant în perioadele propuse
– Temperatură medie în sezonul de iarnă între -5 și -8 grade
– 5 teleschiuri, 2 telescaune
– 1 telegondolă, 2 telecabine
– 1 covor rulant
– 3 pârtii de culoare neagră (dificil)
– 2 pârtii de culoare roșie (mediu)
– 2 pârtii de culoare albastră (ușor)
– 1 restaurant premium aflat la 1699m (YAGER CHALET)
– Cabana Postăvaru aflată la 1604m

CAZARE ȘI MASĂ: Casa Saxonia-Râșnov, Cabana Postăvaru-Poiana Brașov sau Pasul Schiorilor-Azuga,  în funcție de perioadă, vezi tabelul de mai sus.

MASA: Avem asigurate 3 mese pe zi și gustări.

PLECARE: Locul de plecare și ora exactă vor fi anunțate printr-un e-mail pe care îl veți primi cu aprox. 7 zile înainte de plecarea în tabără.

ÎNTOARCERE: Întoarcerea are loc în ultima zi de tabără, iar ora aproximativă de ajungere o veți afla de la coordonatorul taberei.

TRANSPORT: Transportul se face cu autocarul sau cu microbuze de 9 locuri în funcție de mărimea grupului.

ÎNCHIRIERE ECHIPAMENT: Cei ce nu au echipament personal (schiuri, clăpari, bețe) pot închiria de la fața locului sub îndrumarea personalului nostru. Preț: vezi mai jos capitolul “Extracosturi”.

ACTE NECESARE: Adeverința medicală în care se precizează că participantul este ”apt pentru efort fizic”.

*Prețul taberelor din România include:

 • Transport București – Râșnov/Poiana Brașov/Azuga și retur

 • Cazare și mese

 • Cursuri de schi alături de instructorii echipei Himalaya Travel

 • Activități de după amiază

EXTRACOSTURI Poiana Brașov:

Transportul pe cablu se calculează la sfârșitul taberei în funcție de numărul de urcări.

Costurile finale de transport pe cablu pe categorii (calcule pentru o tabără de 5 zile de schi):

Copii <12 ani - Începători - aprox. 190 RON (praguri: 160-190-220 -250 RON)
Copii <12 ani - Intermediari - aprox. 290 RON (praguri: 260-290-330-350 RON)
Copii <12 ani - Avansați - aprox. 385 RON (praguri: 310-335-360-385-430-480 RON)


Copii >12 ani – Începători – aprox. 220 RON (praguri: 160-190-220-250 RON)
Copii >12 ani – Intermediari – aprox. 400 (praguri: 280-320-360-400-440-490 RON)
Copii >12 ani – Avansați – aprox. 560 RON (praguri: 460-510-560-600-660 RON)

Mențiuni:

În funcție de vârsta participanților (sub 12 ani și peste 12 ani) și de numărul de urcări ale copiilor, aceștia se pot încadra într-unul din pragurile menționate în dreptul fiecărei categorii. Exemplu: un începător sub 12 ani poate plăti pentru transportul pe cablu 160-190-220 sau 250 RON; în funcție de numărul de urcări cu teleschiul, babyschiul sau gondola deoarece unii copii vor schia mai mult decât am estimat inițial, alții mai puțin.

Plata sumei medii estimate de noi pentru un copil (notată cu cifre îngroșate) se va face înainte de tabără, urmând ca diferențele să se regleze după tabără prin returnarea sumelor încasate în plus sau calcularea unor diferențe acolo unde este cazul. Nu vor exista alte valori ale pragurilor cu excepția celor menționate.

Nu trebuie să reprezinte un motiv de îngrijorare faptul că nu știți în ce categorie (nivel) să încadrați copilul. Dacă de exemplu ați apreciat eronat nivelul avansat al copilului, el fiind un intermediar, noi vom sesiza acest lucru în prima zi de testare, plasându-l în grupa potrivită nivelului său.

*Pentru tabăra din Sinaia este posibil ca extracosturile să fie cu aprox 15% mai mari, datorate costurilor mai mari de transport pe cablu față de cele din Poiana Brașov.

Închirierea echipamentului de schi:

Copii (5-17 ani):
Schiuri, clăpari, bețe: 60 RON/zi
Cască: 5 RON/zi

*Recomandăm ca fiecare să vină cu casca personală.
*Închirierea separată a articolelor costă după cum urmează: schiuri – 35 RON/zi, clăpari – 25 RON/zi, bețe – 5 RON/zi, cască – 5 RON/zi.

Bani de buzunar: vă recomandăm o sumă cuprinsă între 80 și 100 RON

LOCAȚIILE NOASTRE:

Casa Saxonia

Râșnov

Cabana Postăvaru

Poiana Brașov

Înscriere

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
 • Tabere de schi în Austria

  sezon 2023-2024
  8-17 ani

  Înscriere

Tabere de schi în Austria

iarna 2023-2024

Austria: un vis devenit realitate în 2004, atunci când am organizat prima tabără de schi la Solden. De atunci și până astăzi am organizat peste 80 de tabere de schi, fie pe ghețari, fie pe domenii schiabile de joasă altitudine în care am regăsit farmecul satului de munte împletindu-se cu tot ce-i trebuie unei stațiuni de top.

Sutele de zile petrecute pe pârtiile din Tirol sau din landul Salzburg, în aerul tare amestecat cu miros de apfelstrudel au făcut din aceste locuri un loc special pentru noi pe harta lumii….și a inimii!

Când ne-am ales partenerii tradiționali am luat în calcul: să avem skibusul aproape de pensiune, pârtii care să ne permită evoluția fiecărei grupe de schi, iar stațiunea să fie suficient de generoasă cât să ne incite să-i explorăm toate cotloanele. Revenim cu bucurie în locațiile devenite atât de familiare, care ne asigură intimitatea grupului și cel puțin un loc generos în care să ne strângem cu toții pentru masă, discuții și jocuri.

În intervalul ianuarie – aprilie 2024 organizăm tabere de schi în trei destinații: Saalbach Hinterglemm, Stubai și Hintertux.

Copiii vor schia în intervalele 9.30/10.00-12.00 și 13.00-15.30, cu o pauză de masă în intervalul 12.00-13.00, alături de instructorii noștri, împărțiți pe grupe de aproximativ 6-7 copii în funcție de nivelul de schi.

În prețul taberelor sunt incluse: biletul de avion Lufthansa (București-Munchen-București), cu taxe de aeroport incluse, bagajul de cală (inclusiv echipamentul de schi), bagajul de mână, transferul de la aeroport la cazare și retur, cazare cu mic dejun și cină, cursurile de schi și activitățile de după amiază, precum și skipassul.

Nr.DestinațiaPerioadaPensiunea Orar de zbor LufthansaVârstaPreț
4

Hintertux

27 apr. - 03 mai 2024
(sâmbătă-vineri)
Glockenstuhl Pension (Finkenberg)27.04.24 OTP 19:20 MUC 20:30
03.05.24 MUC 15:40 OTP 18:35
8-17 ani 1,380€

VÂRSTA: 8-17 ani

CURSUL DE SCHI: Cursul de schi va fi susținut de instructorii Himalaya Travel. În prima zi vom face o evaluare a nivelului fiecăruia în funcție de care vom alcătui grupele (aprox. 5-7 copii/grupă). Participanții pot trece de la o grupă la alta în funcție de reevaluările zilnice făcute de instructori. Vom fi pe pârtie la aprox. 9:30 dimineața și vom schia până la aprox. ora 16.00, cu o pauză în jurul orei 12.00. Condiția de participare în tabăra de schi din Austria este ca schiorul să aibă un nivel mediu sau avansat, respectiv să poată coborî autonom cu schiurile paralele o pârtie roșie (de dificultate medie).

În taberele din Austria sunt bineveniți snowboarderii cu nivel peste mediu sau avansat. Prin nivel “peste mediu” înțelegem că aceștia pot face viraje atât cu fața cât și cu spatele la vale. Snowboarderii care doresc să participe la această tabără trebuie să poată coborî autonomi o pârtie roșie (de înclinație medie) în viraje. Pentru această tabără nu garantăm prezența unui instructor dedicat pentru snowboarderi, astfel încât participanții pe snowboard pot însoți grupele de schiori, fiind integrați în acestea în funcție de nivelul lor.

SKIPASS: Skipass-ul este asigurat pentru toate zilele de schi și este inclus în prețul taberei.

CAZAREA: vezi tabelul de mai sus.

MASA: Avem asigurate 2 mese pe zi (micul dejun la ora 8:00 și  cina la 20:30).

TRANSPORT: avion pe ruta București-Munchen-București și transfer de la aeroport la cazare și retur.

SKIBUS: Skibussul are stație în apropierea fiecăreia dintre locațiile noastre și ne duce în 10-15 minute la pârtii.

TRANSPORTUL BAGAJELOR:

Biletul de avion include bagajul de cală (aprox. 20 kg), echipamentul de schi precum și un bagaj de mână.
Transportul bagajelor precum și al echipamentului personal de schi se face exclusiv cu avionul.
Echipamentul de schi va fi transportat în huse de schiuri și clăpari.

ÎNCHIRIERE ECHIPAMENT:
Cei ce nu au echipament personal (schiuri, clăpari, bețe) pot închiria de la fața locului sub îndrumarea personalului nostru. Preț: vezi mai jos capitolul “Extracosturi”.

ACTE NECESARE:

1. Pașaport valabil sau carte de identitate în baza căreia s-a emis biletul de avion
2. Împuternicire notarială din partea ambilor părinți în dublu exemplar pe numele instructorului însoțitor în avion, semnată de ambii părinți prin care aceștia certifică faptul că sunt de acord ca minorul să iasă din țară însoțit de adultul respectiv, cu specificarea adresei de la cazarea din Austria precum și a traseului până acolo: București – Munchen (Germania) – Austria și retur
3. Adeverință medicală în care se precizează că participantul este ”apt pentru efort fizic”

4. Asigurări:

I. Asigurare de călătorie în străinătate care trebuie să includă schiul – recomandăm polița MY SAFE FULL de la Mondial Assistance, care include și acoperire de răspundere civilă personală (max. 50.000 RON – aprox. 10.000 EUR). Polița poate fi încheiată direct de Dvs în pagina aceasta sau ne puteți solicita ajutorul pe email [email protected] sau telefonic 0742.124.464. Pentru asigurări de răspundere civilă cu sume asigurate mai mari vă puteți adresa la [email protected] și vi se va emite o poliță de asigurare de răspundere civilă separată

II. Asigurare storno (recomandată, nu obligatorie) – TURIST PLUS PREMIUM, Generali Romania. Pentru că există situații în care pur și simplu copilul nu mai poate pleca în tabără ca urmare a survenirii unor evenimente neprevăzute (îmbolnăviri, accidentări, etc.). Emiterea poliței se face în primele 3 zile lucrătoare de la data rezervării sau plata parțială sau integrală a serviciului turistic – ne puteți solicita ajutorul pe email [email protected] sau telefonic 0742.124.464

*Prețul taberelor din Austria include:

 • Bilet de avion Lufthansa (București-Munchen-București), cu taxe de aeroport incluse
 • Bagaj de cală (inclusiv echipament de schi), bagaj de mână
 • Transfer de la aeroport la cazare și retur
 • Cazare cu mic dejun și cină
 • Cursuri de schi alături de instructorii echipei Himalaya Travel
 • Activități de după amiază
 • Skipass

Din ce este compus prețul taberelor de schi din Austria:

EXTRACOSTURI:

Intrare piscină (opțional): 10 EUR/pers.
Închirerea echipamentului de schi: 80-150 EUR/pers. Prețurile sunt aproximative și diferă în funcție de nivelul de performanță al echipamentului.
Pentru masa de prânz care va fi servită pe pârtie vă recomandăm un buget de 15-20 EUR/zi.

Locațiile noastre:

Stubaier Gletscher

Stațiunea de ski Stubai este cea mai mare regiune de schi din Austria și cuprinde 110 km de pârtii, fiind desemnată cea mai prietenoasă stațiune pentru familii, datorită multitudinii de oferte și atracții pentru copii. Pasionații de schi și snowboard au de ales între 35 de pârtii, de la cele mai ușoare, până la cele potrivite pentru un nivel mai avansat.

Saalbach Hinterglemm

Saalbach-Hinterglemm aparține de districtul Zell am See, regiunea Salzburg. Este bine cunoscut pentru schi și alte sporturi de iarnă datorită rețelei de 270 km de pârtii și instalații care leagă localitățile Saalbach, Hinterglemm, Fieberbrunn și Leogang.

Hintertuxer Gletscher

Hintertux este o localitate micuță, situată la altitudinea de 1500 m, cunoscută mai ales pentru domeniul schiabil de dimensiuni remarcabile (86 km de pârtii, cu toate gradele de cunoaștere) și pentru impresionantul ghețar, pe care se poate schia tot timpul anului.

Completează formularul de mai jos dacă vrei să te înscrii sau să primești mai multe informații despre taberele de schi din Austria!

Înscriere

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Amintiri din taberele de schi din Austria

Tabere de vară 2024

Primăvara 2024

PerioadaTabăraCazareaVârstaPrețul
127 aprilie-3 mai 2024
(sâmbătă-vineri)
3

Râșnov MTB

Tabără de mountain-bike pe trasee din jurul Râșnovului și din Țara Bârsei.

mountain-bikeRâșnovCasa Saxonia8-17 ani2550 RON
227 aprilie-3 mai 2024
(sâmbătă-vineri)
7

Tabără de escaladă în Cheile Galbenului (Baia de Fier)

Tabăra din Cheile Galbenului se desfășoară într-un rai al escaladei, la poalele munților Parâng, dezvoltat în ultimii ani în mod special pentru începători, care au acces la multe trasee de tip ”școală”. Cazarea se află la două minute de mers pe jos până la intrarea în trasee.
escaladăBaia de Fier (Cheile Galbenului)Vila Nico8-17 ani2650 RON

Vara 2024

PerioadaTabăraTematicăVârstaPrețul
122-28 iunie 20241

Echitație și ”Natural Horsemanship

Tabără dedicată copiilor care doresc să cunoască metoda dresajului natural, bazat pe instinctele naturale ale cailor. Fără zăbală, fără pinteni și fără crăvașă! Locație: Ferma Școală Cornățel, lângă Sibiu.
#echitație08-12 ani2830 RON
222-28 iunie 20246

Treasure Hunt I (Râșnov)

Tabăra se desfășoară sub forma unui joc extins pe perioada unei săptămâni. Indicii, probe, jocuri, toate ne poartă prin istoria și natura Râșnovului spre a găsi în ultima zi o comoară surpriză.
#treasure hunt08-12 ani2780 RON
322-28 iunie 20242

Preșcolari I (Râșnov)

Tabără dedicată copiilor preșcolari sau de clasa zero. Drumeții, orientare, ateliere de creație, ecologie, prim ajutor și multă joacă!
#preșcolari05-07 ani2630 RON
424 iunie - 2 iulie 20243

Thassos MTB I

Tabăra de mountain-bike din Thassos este vacanța ideală pentru iubitorii de MTB, dându-ne posibilitatea să combinăm în fiecare zi diminețile petrecute pe trasee cu după amiezele la plajă.
#mountain bike10-17 ani1230 EUR
528 iunie - 04 iulie 20243

Șirnea MTB I

Tabăra de mountain-bike de la Șirnea este destinată copiilor ceva mai mari, ce pot face față unor trasee de bicicletă de nivel intermediar.
#mountain bike12-17 ani2680 RON
629 iunie - 6 iulie 20245

Apuseni, ”peșteri și avene”

Tabără de inițiere în lumea peșterilor se desfășoară în cea mai spectaculoasă regiune carstică din România: platoul Padiș din Munții Apuseni. Ture montane și speologice la Cetățile Ponorului, Cetatea Rădesei, Cheile Galbenei sau Lumea Pierdută.
#drumeție10-17 ani2830 RON
729 iunie-5 iulie 20247

Tabără de escaladă în Cheile Galbenului (Baia de Fier)

Tabăra din Cheile Galbenului se desfășoară într-un rai al escaladei, la poalele munților Parâng, dezvoltat în ultimii ani în mod special pentru începători, care au acces la multe trasee de tip ”școală”. Cazarea se află la două minute de mers pe jos până la intrarea în trasee.
#escaladă08-14 ani2830 RON
85-11 iulie 20247

Tabără de escaladă în Cheile Galbenului (Baia de Fier)

- vezi rândul de mai sus
#escaladă12-17 ani2830 RON
95-11 iulie 20243

Isverna MTB I

Tabăra de mountain bike de la Isverna ne poartă pe biciclete într-una dintre cele mai interesante și sălbatice zone din România - geoparcul Platoul Mehedinți.
#mountain bike08-14 ani2740 RON
107-13 iulie 20245

Cioclovina (tabără de drumeție și explorare)

Tabăra de drumeție și explorare în parcul natural Grădiștea Muncelului - Cioclovina.
#drumeție12-17 ani2650 RON
1114-20 iulie 20243

Râșnov MTB

Tabără de mountain-bike pe trasee din jurul Râșnovului și din Țara Bârsei.
#mountain bike08-17 ani2780 RON
1218-24 iulie 20245

Retezat Explorer

Tabără de drumeție pe traseele din Parcul Național Retezat, în inima masivului montan cu cel mai spectaculos relief glaciar din Carpați.
#drumeție #cort12-17 ani2650 RON
1321-27 iulie 20248

Fotografie și creație media

Tabără ce se adreseaza celor interesați de crearea de conținut foto-video de calitate și de impact.
#fotografie12-17 ani2750 RON
1421-27 iulie 20243

Isverna MTB II

Tabăra de mountain bike de la Isverna ne poartă pe biciclete într-una dintre cele mai interesante și sălbatice zone din România - geoparcul Platoul Mehedinți.
#mountain bike08-14 ani2740 RON
1527 iulie - 2 august 20243

Isverna MTB III

- vezi rândul de mai sus
#mountain bike12-17 ani2740 RON
1628 iulie-3 august 20245

Râmetea și Munții Trascăului (I)

Având baza într-unul dintre cele mai frumoase sate din România, aflat în patrimoniul Unesco, vom explora timp de o săptămână Munții Trăscăului.
#drumeție08-17 ani2790 RON
1728 iulie - 3 august 20245

În Piatra Craiului

Tabără de drumeție și explorare a traseelor turistice din Parcul Național Piatra Craiului.
#drumeție #cort09-17 ani2590 RON
184-10 august 20243

Șirnea MTB II

Tabăra de mountain-bike de la Șirnea este destinată copiilor ceva mai mari, ce pot face față unor trasee de nivel intermediar.
#mountain bike12-17 ani2680 RON
194-10 august 20245

Râmetea și Munții Trascăului (II)

Având baza într-unul dintre cele mai frumoase sate din România, aflat în patrimoniul Unesco, vom explora timp de o săptămână Munții Trăscăului.
#drumeție08-17 ani2790 RON
2011-17 august 20244

La pas prin Țara Bârsei

Tabără de descoperire a depresiunii Brașovului la pas prin orașe, sate și poteci montane.
#inițiere08-17 ani2780 RON
2111-17 august 20243

Meșendorf MTB I

Tabăra de mountain-bike pe traseele amenajate în triunghiul Meșendorf-Viscri-Saschiz, în apropierea datei concursului Transilvania Bike Trails Race (TBT Race).
#mountain bike #cort10-17 ani2740 RON
2218-24 august 20243

Meșendorf MTB II

- vezi rândul de mai sus
#mountain bike #cort10-17 ani2740 RON
2318-24 august 20246

Treasure Hunt II (Râșnov)

Tabăra se desfășoară sub forma unui joc extins pe perioada unei săptămâni. Indicii, probe, jocuri, toate ne poartă prin istoria și natura Râșnovului spre a găsi în ultima zi o comoară surpriză.
#treasure hunt08-14 ani2780 RON
2425-31 august 20246

Treasure Hunt III (Râșnov)

- vezi rândul de mai sus
#treasure hunt08-12 ani2780 RON
2525-31 august 20242

Preșcolari II (Râșnov)

Tabără dedicată copiilor preșcolari sau de clasa zero. Drumeții, orientare, ateliere de creație, ecologie, prim ajutor și multă joacă!
#preșcolari05-07 ani2630 RON
2625-31 august 20243

Cârța MTB I

Cu tabăra de bază la Cârța, în Țara Făgărașului, vom explora pe biciclete, timp de o săptămână, Podișul Hârtibaciului și malurile Oltului.
#mountain bike08-17 ani2790 RON
2725-31 august 20241

Echitație la Ferma Școală Cornățel

Tabără dedicată copiilor care doresc să cunoască metoda dresajului natural, bazat pe instinctele naturale ale cailor. Fără zăbală, fără pinteni și fără crăvașă! Locație: Ferma Școală Cornățel, lângă Sibiu.
#echitație08-12 ani2830 RON
2801-07 septembrie 20243

Cârța MTB II

Cu tabăra de bază la Cârța, în Țara Făgărașului, vom explora pe biciclete,  timp de o săptămână, Podișul Hârtibaciului și malurile Oltului.
#mountain bike08-17 ani2790 RON
2930 august - 7 septembrie 20243

Thassos MTB II

Tabăra de mountain-bike din Thassos este vacanța ideală pentru iubitorii de MTB, dându-ne posibilitatea să combinăm în fiecare zi diminețile petrecute pe trasee cu după amiezele la plajă.
#mountain bike12-17 ani1230 EUR

Completează formularul de mai jos dacă vrei să te înscrii sau să primești mai multe informații despre taberele de vară!

Înscriere

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Despre taberele de vară

Echipa Himalaya Travel vă propune pentru sezonul ce vine o serie de tabere de vară, potrivite pentru toate gusturile și pasiunile. Vacanța de vară este momentul perfect pentru a cunoaște și descoperi lucruri noi, momentul unei aventuri la sfârșitul căreia să avem trecute în jurnal clipe minunate de care să ne amintim cu plăcere tot anul.

Și pentru că iubim România și tot ce are ea de oferit, mare parte din aceste tabere de vară se desfășoară pe meleagurile noastre, pe care le explorăm alături de copii de toate vârstele.

Pe lângă experiențele culturale noi, copiii precum și adolescenții vor învăța să lucreze în echipă, să-și înfrângă fricile și să treacă peste dificultăți, să se autoevalueze și să-și atingă adevăratul potențial.

Amintiri din taberele de vară:

beletina isverna

Isverna 2019 – jurnal de bord

Tabăra de la Isverna ediția 2019...nu știu cuvintele potrivite de a o descrie, sincer. E un fel de ciorbă cu de toate, cum făcea doamna Gabi...

Dolomiți 2019 – prin ochii Ioanei

/
Întreaga noastră viață este o călătorie. Călătorim nu doar în spațiu sau în timp, ci și cu gândul sau cu sufletul. Însă, mereu cuvântul expediție...

Dolomiti 2018. Siamo tornati!

Cand Mont Blanc devenise deja un munte la moda (acesta a fost cucerit in 1786 de Jacques Balmat si Dr. Paccard), lumea dolomitica era inca complet necunoscuta. Valul ignorantei a inceput sa fie eliminat ...
tabara dolomiti

Confesiuni la final de tură în Dolomiți

/
Nu toată lumea are capacitatea de a înțelege pe deplin secretele muntelui. Mulți văd vârfurile ca pe niște blocuri goale, stâlpi de piatră fără nicio valoare, mase de pietre inutile, apărute ici și colo din capriciile vremii...

Karst Isverna MTB Race – 13 august 2017

/
Dragii noștri, În această vară, pe 13 august 2017 avem…

În așteptarea concursului ”Karst Isverna MTB Race”, 24 septembrie 2016

/
Pentru că evenimentul ”Karst Isverna MTB Race” se apropie, am profitat de prezența mea la Isverna în cadrul taberei de mountain-bike, și impreună cu patru copii temerari al căror nume este menționat...
saua plai mic

Raport de tabără: Retezat Explorer 2016 – ”Uriașul cu ochii albastri”

/
S-a sfarsit inca o tabara de vara in Retezat cu Himalaya Travel! Semnul exclamarii de la sfarsit nu vrea sa sugereze ca ma bucur cumva de faptul ca am scapat cu viata. Nicidecum! Ca de obicei...
pe negoiu

Din nou în Făgăraș. Pe Negoiu

/
Am petrecut sfarsitul lunii iulie, mai exact zilele 29, 30 si 31, in Fagaras intr-o tura in zona Balea-Negoiu...
vacanta de paste

L-am așteptat pe Iepuraș…pe bicicletă

/
"Alo, mami....Azi a fost suuuper. Am urcat un munte întreg…
tabara isverna

Câte ceva despre ”Lumea de basm a Mehedințiului”

/
Tabăra de la Isverna a apărut acum patru ani ca urmare a acceptării mele în comunitatea isverceană. Să nu credeți că asta a fost lucru puțin! Ca să intri pe placul oltenilor nu-i lucru simplu...

Am fost şi eu în Tabăra de fotografie din Ţara Făgăraşului

/
La Cornăţel, în Ferma Animalelor, e spaţiu de alergat cât…
Eginald Schlattner
David Neacsu Piatra Craiului

În Împărăția Craiului cu David Neacșu

/
Aș vrea să spun multe despre weekendul ce tocmai a trecut,…
ture pentru adulti

Cu bicicleta pe creasta Munților Baiului

/
Creasta Munților Baiului pe bicicletă (6 iunie 2015) Sambată…
cetatile ponorului

Cetatile Ponorului “povestite” de Nicoleta

/
Poate va veti astepta ca la Cetatile Ponorului sa gasiti fortificatii…
tabara tara motilor

Raport de tură Trascău 2014

/
Raport de tura Trascau 2014 Anul trecut copii au descoperit…
giulia mocanu

Amintirile Giuliei, Apuseni 2013

/
Cuvinte de la Giulia Mocanu, multumim, Giulia si tuturor celor…