Echipa Himalaya Travel

Luciana Laudoniu

Luciana Laudoniu

Trăgându-se dintr-o familie cu tradiție în alpinism, Luciana devenea la nouăsprezece ani unul din pionierii turismului de aventură de la noi. În cei treisprezece ani de activitate de până acum a învățat mii de copii să schieze și a insuflat tuturor celor din jur pasiunile ei și importanța apropierii de natură. Este instructor de schi și ghid montan AGMR

Tiberiu Stăncicu (Tibi)

Tiberiu Stăncicu (Tibi)

Tibi este recunoscut ca fiind unul din cei mai răbdători și sufletiști instructori. Lucrează de peste sașe ani în taberele pentru copii, îndrăgește schiul și muntele și împărtășește cu cei mici și mari aceste pasiuni.

Cristi Stotz

Cristi Stotz

Cristi a practicat schi-alpinism de performanță și iese frecvent în primele locuri la maratoanele montane de alergare și schi de tură. Este un montaniard și un sportiv deosebit pe care ne bucurăm să îl avem în cercul nostru de prieteni și în echipa noastră.

Cătălin Tămâianu (Drobeta)

Cătălin Tămâianu (Drobeta)

Drobeta se bucură de simpatia copiilor datorită umorului ce-l caracterizează. Copii spun că Drobeta este "un om cu sufletul foarte mare care încearcă din răsputeri să pară un tip dur :)" . Este membru Salvamont Bușteni, pasionat de schi și snowboard, majoritatea zilelor dintr-un an petrecându-le pe munte.

Matei Laudoniu

Matei Laudoniu

Matei crede că lucrurile capătă valoare atunci când sunt împărtășite. Și pentru că a mers pe munte, a schiat și a mers cu mountain-bike-ul toată viața, s-a hotărât să transmită și copiilor pasiunile lui. Matei este Instructor de schi și ghid montan AGMR.

Simona Paxaman

Simona Paxaman

Simona este pasionata de drumeții și de munte, având o experiență bogată în cadrului unui ONG de profil. Iubește călătoriile mai mult decît orice și este ghid de turism autorizat.

Mihai Gagenel

Mihai Gagenel

Buștenean ”din tată-n fiu”, Mihaita își retrăiește copilăria petrecută la poalele Bucegilor cu fiecare tabără. Fie că este vorba despre drumeții, despre schi sau activitățile din cabană, el este acolo, întotdeauna în mijlocul copiilor.

Alex Bacanu

Alex Bacanu

Alex este un impatimit al MTB-ului si un priceput mecanic de biciclete. Politehnist, inginer de rootere in devenire, Alex iubeste sa colinde toti coclaurii posibili cu bicicleta in vacante. A descoperit comunitatea noastra in 2016, ca si participant la o tabara de mountain-bike, impunandu-se de la primul contact cu echipa noastra prin seriozitate si rigoare.

Oana Harabagiu

Oana Harabagiu

Oana a descoperit muntii in 2009 si de atunci au fascinat-o si bucurat-o. ”Nimic nu se compara cu senzatia de liberatate pe care o ai cand esti pe o creasta, cand cotidianul si grijile sunt departe sau cand te trezesti si deshizi cortul si in fata ta se astern cerul si padurea."

Ioana Jalba

Ioana Jalba

Ioana spune ca merge pe munte "de cand se stie". A urcat pentru prima oara in muntii Fagaras la varsta de 6 ani, urmand o traditie in familie si crede ca acela a fost un moment care si-a pus puternic amprenta pe felul in care isi traieste viata acum.
Ioana este antreprenoare, designer, alpinista, merge cu bicicleta, face snowboard, ski si ski de tura. Isi petrece tot timpul liber in natura si intrucat a descoperit ca asta ii aduce echilibru, isi doreste acum, la randul ei, sa le insufle copiilor bucuria de a merge pe munte.

Catalin Grigoriu

Catalin Grigoriu

Cătălin este un copil mare şi înţelept... A descoperit muntele târziu în viaţă dar asta doar cât l-a ambiţionat să înveţe ca şi Făt-Frumos, într-un an cât alţii în şapte. Astăzi este un schior de top (atât pe pârtie, cât şi în afara ei), alpinist, biciclist (instructor MTB MIAS), ecologist, animator camp de vacanţă (atestat CNFPA) şi fotograf. A renunţat la viaţa corporate pentru natură şi educaţie.

Delia Gavlitchi

Delia Gavlitchi

Delia este artista - sportivă a echipei. Crede în educaţia experenţială, şi din anul 2012, de când a început să lucreze în domeniu, încearcă să implementeze acestă metodologie în tot ce face: schi, căţărat, bicicletă, drumeţii, teatru ...

Mihai Puica

Mihai Puica

Dacă un munte este ”sculptat” de vânt și de apă, Mihai a fost ”sculptat” de ieșirile în natură. Când era mic era pescuitul, apoi au venit mersul cu cortul, cu bicicleta, cu caiacul sau schiatul. Crede că este foarte important pentru oricine, copil sau adult, să aibă șansa de a descoperi, înțelege și aprecia natura. Himalaya Travel este contextul în care se poate exprima foarte ușor și unde are grijă să le ofere copiilor cadrul sigur în care să se bucure de natură. Mihai este ghid montan, silvicultor, fost învățător și grădinar.

Adi Florea (Charly)

Adi Florea (Charly)

Charly este un vechi prieten care lucrează în cadrul proiectelor noastre atât vara, cât și iarna. Născut în Bușteni, este un bun cunoscător al Bucegilor și al Văii Prahovei, bun schior, pasionat de mountain-bike, escaladă și trekking.

Mădălina Ion

Mădălina Ion

Din 2009 Mădălina a organizat activități săptămânale și ieșiri la cabană/cort (campuri cercetășești) + hike-uri pentru copii cu vârsta între 6 și 10 ani. A participat la stagii de pedagogie și animație în cadrul ONCR-ului și a fost evaluată ca "Lucrător de tineret"(cod COR 341205) de către ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări). Ca hobby-uri personale are activități legate de munte, ture lungi cu cortul, trail-running, activități de iarnă și escaladă.

Radu Hera

Radu Hera

Cu o experiență montană deosebită care include cinci expediții internaționale și alte zeci de ture în munții înalți din Europa și nu numai, Radu este pentru copiii din tabere o sursă inepuizabilă de cunoștințe, de povești, de umor și de energie pozitivă.

Marius Ioana

Marius Ioana

Marius este un prieten de suflet și un montaniard care pune multă pasiune în activitatea de ghid montan pe care o desfășoară. Cunoscător al multor cotloane din Carpați, Marius este în același timp un instructor iubit de copii pentru harul său de povestitor și pentru umorul tonic și mereu proaspăt cu care descrețește fruntea oricui.

Catalin Catana

Catalin Catana

Membru activ în cadrul Organizației Naționale Cercetașii României, cu o experiență de peste 13 ani în organizarea și coordonarea activităților educative dedicate copiilor, tinerilor și adulților. Creativ, energic, entuziast, iubește muntele, toate activitățile conexe și este gata oricând de o nouă aventură.

Mircea Moldovan

Mircea Moldovan

De mic copil Mircea a îndrăgit natura si tot ceea ce reprezinta aceasta, la inceput prin intermediul familiei iar mai apoi a Cercetasilor, care pe rand l-au facut sa caute mai multe iesiri pe munte. Mircea este instructor de dans în Târgu Mureș, ghid montan și instructor de schi în cadrul taberelor noastre.

Sonia Drăgan

Sonia Drăgan

Sonia a început să schieze la 3 ani și a făcut schi de performanță la clubul din Sinaia. A reprezentat România în mai multe competiții internaționale de schi.

George Pușcaru

George Pușcaru

George (Gica, cum îi spune toată lumea) este instructor de schi din 2001. Îmbină meseria de instructor de schi pe Valea Prahovei cu cariera din cinematografie. Vara practică mountain-bike, escaladă și participă la concursuri montane.

Erik Zollner

Erik Zollner

Unul din cei mai talentați oameni pe care i-am cunoscut și un prieten extraordinar, Erik este sarea și piperul taberelor de fotografie. Wall-ul său de flicker este aici: https://www.flickr.com/photos/erikanu/

Marian Gherman

Marian Gherman

Cu o experienta de opt ani in taberele pentru copii, Marian este un foarte bun organizator al activitatilor pentru cei mici (atat outdoor cat si indoor). Practica aceasta meserie cu pasiune si devotament, este un bun cunoscator al traseelor montane si al tehnicilor de schi.

Nicoleta Gavrilă (Nico)

Nicoleta Gavrilă (Nico)

Mult îndrăgită mai ales de copiii mici, Nicoleta are o experiență de peste patru ani în tabere. Nicoleta este întotdeauna preocupată ca cei ce vin cu noi să aibă parte de o atmosferă deosebită, fie că le organizează jocuri creative sau că le citește povești înainte de culcare.

Ana Maria Pană

Ana Maria Pană

Ana Maria a crescut în taberele Himalaya, și încă nu se poate dezlipi de ele, așa că și-a început activitatea de “instructor junior”. Ce poate fi mai frumos decât să dai și tu mai departe ce ai primit: dragostea pentru munte, pentru schi, pentru fotografie.

Andrei Popa

Andrei Popa

Andrei a absolvit cursurile Universitatii Naționale de Educație Fizică și Sport București, specializarea SCHI. Este un schior pasionat și un instructor foarte plăcut de către copii.

Marius Strătilă

Marius Strătilă

Pasionat de snowboard, dar în special de splitboard, Marius își petrece majoritatea zilelor de iarnă departe de pârtii, pe munții cu zăpadă neatinsă. Vara practică mtb-ul și ciclocrosul ca și sporturi complementare, sub crezul că bicicleta este cel mai eficient mod de a călători și de a interacționa cu oamenii.