Pe aripile muzicii – O chitară pentru fiecare cabana

Dragilor, astazi va vorbim despre proiectul colegei noastre Adina, “Pe aripile muzicii – O chitară pentru fiecare cabană“, care ne cere ajutorul pentru acțiunea ei de a dota cabanele noastre dragi cu câte o chitară, de care să se folosească toți iubitorii de munte și de muzică.

Știm foarte bine cât de greu este să cari mereu chitara in spate, dar cunoastem și sentimentul acela fain pe care numai o cantare la cabana îl poate oferi. Fapt pentru care a aparut dorinta de a fi siguri că după o urcare obositoare veți gasi la cabană o chitară perfect funcțională, împreună cu un “kit de supraviețuire” pentru chitara, ce constă în set de corzi, capodastru, acordor, pene și de ce nu, caiet de cântece.

Pana acum cabanele au fost dotate cu 12 seturi noi, iar alte 3 chitare isi asteapta cuminti randul. Astfel am mai aflat de existenta altor 8 chitare detinute de cabanieri, proiectul mai avand doar 3 cabane de completat pe lista.
Planul merge mai departe, de aceea facem un apel către toți iubitorii de muzică și frumos, pentru o mână de ajutor. Donațiile pentru proiect se pot face in 2 modalități:

1. În contul RO84BTRL00401201455627XX- cu mentiunea “chitara”, destinatar Chiuchiu Adina Claudia.

2. Puteți dona chitară, set de corzi și alte obiecte necesare. Pentru asta vă rugam să ne scrieți în privat pentru a stabili detaliile ridicării obiectelor.

Mulțumim si să ne revedem sănătoși în munți! ***

Mai multe informatii despre proiect gasiti in linkul de mai jos:

https://www.facebook.com/pearipilemuzicii/